Simona Ionescu / Redactor Șef

Superstiția lui Smiley. Cum a decis să nu mai cânte, niciodată, live, această piesă

Superstiția lui Smiley. Cum a decis să nu mai cânte, niciodată, live, această piesă
Smiley este de departe unul dintre cei mai în vogă artiști români. Piesele lui sunt așteptate cu sufletul la gură de fani, iar la concerte lumea pur și simplu se înghesuie. Zilele acestea, artistul e plecat în America, la Los Angeles, acolo unde lucrează la piese noi.

Pe 1 martie, Smiley va lansa o piesă nouă, Culoarea ta, pe care o promovează intens zilele acestea. Atent la cariera sa, artistul a lansat o piesă sau un clip pe lună, pe canalul YouTube, în ultima vreme. Foarte sincer cu fanii lui, el a recunoscut însă  cum a ajuns să elimine complet din playslist o piesă extrem de iubită de public.

În luna martie, Smiley va susține primele lui concerte din acest an. El va cânta în Montreal și în Toronto, în fața românilor din diaspora. O piesă anume lipsește din playlist și nici la cerere, artistul nu o va cânta. Oricâte insistențe ar fi, piesa nu va fi auzită. Are un fel de superstiție.

Superstiția lui Smiley

„Nu am nicio piesă de care să mă fi săturat. Sunt multe piese pe care mi le cer fanii și nu le cânt, dar una din piese am scos-o de tot din playlist: Am bani de dat, am datorii la stat.

Am citit eu într-o carte că ce vorbești cel mai des și ce gândești cel mai des, aia atragi. Și am zis că nu vreau să atrag datorii. Nici pentru mine, nici pentru cei care mă ascultă”, a declarat Smiley, zilele trecute, într-o scurtă sesiune de întrebări și răspunsuri. Piesa a fost lansată acum 15 ani și s-a bucurat de un succes enorm la public.

Ce este NLP sau programarea neuro lingvistică

Fără să îi spună pe nume, Smiley face referire la NLP sau programare neuro lingvistică, un concept dezvoltat în anii 1970 la Universitatea din California, Santa Cruz.

Programarea neuro-lingvistică (NLP) este o abordare psihologică care implică analiza strategiilor utilizate de indivizi de succes și aplicarea acestora pentru a atinge un obiectiv personal. Practica aceasta corelează gândurile, limbajul și tiparele de comportament învățate prin experiență cu rezultate specifice. NLP presupune că toate acțiunile umane sunt pozitive și că ele pot fi determinate, inclusiv prin exprimarea de fraze pozitive.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre