Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Smiley l-a moștenit întru totul. A dat primul concert odată cu Super Bowl

Fiica lui Smiley l-a moștenit întru totul. A dat primul concert odată cu Super Bowl
De luna aceasta, Smiley, soția sa, Gina Pistol și fiica lor locuiesc în America. Mai precis, au închiriat o casă în Los Angeles, acolo unde artistul are multă treabă pentru viitoarele sale producții muzicale. De altfel, el a programat și câteva concerte, în diaspora, dar la cum avansează lucrurile, e posibil să fie nevoit foarte curând să mai includă pe cineva în band-ul lui.

Viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a schimbat total de când au devenit părinți, iar cei doi călătoresc peste tot cu micuța lor Josephine. La aproape trei ani, fiica lui Smiley l-a moștenit întru totul pe celebrul său tată. Ea îi calcă pe urme artistului, după cum se poate observa într-un videoclip postat de acesta pe Instagram. Josephine a dat primul ei concert.

Smiley ține un jurnal al zilelor petrecute în Los Angeles unde se bucură de vreme cu mult soare și de oferta de multe locuri iconice pe care le poate vizita alături de fetele lui. Cel mai recent au fost la celebrul Observator Astronomic Griffith și au admirat dealurile pe care scrie cu litere monumentale „Hollywood”. Asta după  o sesiune de 20 de minute de hacking, soldată cu inflamarea unuia dintre genunchii lui Smiley. Familia se răsfață „ca să prindă puteri”, așa cum spune mica Josephine la cei trei anișori ai ei, la restaurante cu stele Michelin.

Fiica lui Smiley a dat primul concert, la Super Bowl

Cu o lună înainte de aniversarea ei, mica Josephine le-a dat primul concert părinților, la Super Bowl. Aflați în America, chiar nu se cădea să nu urmărească, măcar la tv evenimentul sportiv al anului, Super Bowl. Gina și Smiley au fost fascinați de meci, chiar dacă nu cunosc regulile. Artistul a apreciat recitalul lui Usher, care e una din vedetele preferate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Însă marele concert a fost cel de acasă, din fața televizorului. Mica Josephine a ținut să le cânte și ea ceva părinților, la microfon, în picioare, cu ceva mișcare scenică, așa cum a văzut ea la tatăl ei că se face. Probabil nu mai e mult până ce Smiley va trebui să o ia pe Josephine cu el la concerte, pe scenă, nu în public.

Românii din Canada îl vor putea vedea pe Smiley de aproape

Smiley a trecut oceanul  cu treabă. El muncește, în studio, cu profesioniști. Deși stă aproape două luni pe continentul american, Smiley a anunțat, până acum, numai două concerte. Acestea sunt programate după mijlocul lunii martie, în Canada. Astfel, în data de 17 martie Smiley va concerta în Toronto, iar trei zile mai târziu, pe 20 martie, va susține un concert în Montreal.

Smiley a anunțat primele concerte pentru românii din Diaspora: va concerta în Canada.

Concertele au loc în săli de evenimente / restaurante, unde oamenii plătesc pentru un meniu prestabilit și prestația artiștilor. În cazul lui Smiley, cei care vor sta la mese în apropierea scenei, și care, prin urmare, îl vor vedea clar și bine pe artist, vor plăti 118 de dolari locul. Cei care se mulțumesc doar să îl audă, și vor avea locuri la mesele din capătul opus al sălii, plătesc doar 20 de dolari.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre