Simona Ionescu / Redactor Șef

Fericirea lui Smiley produce invidii printre vedete. „Este atât de fericit încât, dacă aș putea, l-as omorî”

Fericirea lui Smiley produce invidii printre vedete. „Este atât de fericit încât, dacă aș putea, l-as omorî”
Un fost jurat de la iUmor e invidios pe Smiley. Vedeta a postat un mesaj pe contul de socializare care i-a lăsat fără cuvinte pe toți fanii săi.

Pe Mihai Bendeac l-a apucat invidia pe viața și fericirea lui Smiley. Actorul nu s-a putut abține și a postat un mesaj ciudat pe contul de socializare. El a explicat cu lux de amănunte de ce vedeta nu se află pe lista celor pe care el îi are la suflet.

Cântărețul are o viață minunată și tot ce-și dorește. Actorul însă nu are parte de asemenea lucruri, iar asta nu-i convine. De asemenea, Bendeac a ținut să precizeze și faptul că va lansa curând o carte care se va numi “Jurnalul unui Burlac – Dragă Mihai”, iar un capitol va fi dedicat vedetei Pro TV. Toți banii care vor veni în urma vânzărilor vor fi donați pentru ridicarea unei clădiri noi pentru copii la Spitalul Obregia.

 „Mă enervează Smiley

„Această postare reprezintă un capitol din noua mea carte “Jurnalul unui Burlac – Dragă Mihai” care va apărea relativ curând în librării. Toate fondurile rezultate în urma vânzărilor vor fi donate de către autor și editura noului proiect al Fundației Metropolis, construirea unui clădiri noi pentru copii și adolescenți în cadrul Spitalului Obregia. Trebuie să recunosc deschis: mă enervează foarte tare Smiley.

Fericirea lui Smiley…

„Mi se pare un tip foarte mișto, dar nu mă pot abține. Îl urăsc visceral”

Să ne înțelegem de la bun început. Nu am nimic personal cu omul. Mi se pare un tip foarte mișto, îl apreciez pentru felul în care și-a construit cariera, dar nu mă pot abține. Îl urăsc visceral! Îl urăsc pentru că este extraordinar de fericit. Mie mi se pare că Smiley este atât de fericit încât devine inacceptabil cât este de fericit.

„Pare un om creat în ciuda mea”

Pentru mine cel puțin, care privesc fericirea absolută ca pe o chestiune relativ utopică, intangibilă, Smiley pare a fi un om creat în ciuda mea. Uneori, mă gândesc la el și îmi spun “Doamne, cât poate să fie de fericit acest om! Este atât de fericit încât, daca aș putea, l-as omorî.”, a scris Mihai Bendeac.

„Lucrul ăsta îmi provoacă o angoasă deosebită”

Bendeac susține că fericirea lui Smiley îi provoacă o angoasă deosebită și recunoaște că este un nemernic pentru că are asemenea gânduri. „După ce ca este fericit și emană fericire, tone de pozitivitate, lumină, dragoste și puritate s-a mai și împlinit din punct de vedere uman, având o relație superbă de iubire și un copil minunat.

Smiley și-a găsit femeia perfectă

Lucrul acesta îmi provoacă o angoasă deosebită. Știu că sunt un nemernic gândind așa. Mă acuz eu pe mine însumi că nu mă pot bucura de fericirea pe care acest om în mod evident o merită fiind un tip atât de mișto. Doamne, cât este de mișto Smiley!”, susține fostul jurat de la iUmor.

„Fiind atât de fericit, cauți bătaie. Smiley caută scandal”

Smiley este un om fără defecte în viziunea lui Mihai Bendeac și fiind atât de fericit, pare că ar căuta… bătaie și scandal. În timp ce alții, spune actorul, făcând referire probabil la el, nu au fost în stare să-și facă o familie. „Cum să fii, bă, atât de fericit?! Oamenii îl iubesc pentru că emană fericire. De ce emană fericire?

De-al naibii, ca să mă tăvălesc eu în invidie agonizantă. Pare a fi extraordinar de fericit și împlinit, echilibrat, cum închide ochii cum adoarme…De ce este acest om atât de împlinit și fericit, iar eu sunt atât de defect?! M-am gândit mult dacă acest capitol ar trebui să existe în carte fiindcă pare că este o chestiune personală. Repet, nu este deloc ceva personal.

Mihai Bendeac e invidios pe Smiley

„Cum poate mă, să fie atât de fericit?”

Vă jur că m-am întâlnit cu el doar de 2 ori față în față de-a lungul timpului și, în acele contexte, s-a dovedit a fi exact așa cum îl percep oamenii. Un tip pozitiv, un om cald, bun. Dar nu mi se pare admisibil să fii atât de fericit!

A fi atât de fericit în timp ce alții (nu dau nume) nu au capacitatea de a fi de fericiți și trăiesc contorsionați, gândind mult, excesiv de mult și, totodată, nu reușesc să întemeieze o familie, un cămin, mi se pare o aroganță. Cum poate, mă, să fie atât de fericit?! Fiind atât de fericit, cauți bătaie. Smiley caută scandal. Mda, cred ca m-a luat un pic valul…”, se mai arată în postarea făcută de actor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre