Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât plătesc românii din Canada care vor să-l vadă pe Smiley de aproape

Cât plătesc românii din Canada care vor să-l vadă pe Smiley de aproape
Luna aceasta, Smiley și-a dus familia tocmai în America. După vacanța în Maldive, cele două vedete au ajuns din nou într-un loc însorit, la Los Angeles. Nu este, însă, vorba de vacanță, chiar dacă au plecat în formulă completă, cu micuța Josephine cu tot.

Smiley și Gina Pistol, împreună cu Josephine, fetița lor, se află acum în America. Au zburat direct la Los Angeles, acolo unde și-au închiriat o casă cu toate facilitățile, aproape de plajă, în Venice Beach. Cu această ocazie am aflat și cât plătesc românii care vor să-l vadă pe Smiley de aproape. Smiley nu este în vacanță în America, ci la muncă. Nu e prima dată când artistul ajunge în Los Angeles. El vine periodic, pentru a lucra într-un studio profesionist de înregistrări. În plus, și-a planificat și câteva concerte.

Pe rețelele sociale, artistul a distribuit imagini după ce a ajuns în Los Angeles. „Am plecat iar la plimbare, de data asta în Los Angeles. Zbor lung, aterizare perfectă, am mers direct la căsuța pe care am închiriat-o. Frumoasă, cochetă, fix ce ne trebuie. A urmat un somn lung și binemeritat.

A doua zi am mers să vedem studioul în care vom lucra și vă spun cu mâna pe inimă că arată și sună fantastic. Noua noastră casă în L.A”, a povestit Smiley. Familia s-a stabilit în Venice Beach, unde se bucură deja de soare, temperatura fiind acolo de 24 de grade C. În același cartier locuiesc și cântăreață Pink, împreună cu soțul ei, Carey Hart.

Cât plătesc românii care vor să-l vadă pe Smiley de aproape

Smiley a trecut oceanul  cu treabă. El va compune și va susține în următoarea lună o serie de concerte. Românii din diaspora sunt invitați la seri – eveniment alături de acesta, iar prețurile au fost stabilite în funcție de proximitatea cu artistul.

Smiley și-a programat două concerte în Canada, luna viitoare

Deși stă aproape două luni pe continentul american, Smiley a anunțat, până acum, numai două concerte. Acestea  sunt programate după mijlocul lunii martie, în Canada. Astfel, în data de 17 martie Smiley va concerta în Toronto, iar trei zile mai târziu, pe 20 martie, va susține un concert în Montreal.

Concertele au loc în săli de evenimente / restaurante, unde oamenii plătesc pentru un meniu prestabilit și prestația artiștilor. În cazul lui Smiley, cei care vor sta la mese în apropierea scenei, și care, prin urmare, îl vor vedea clar și bine pe artist, vor plăti 118 de dolari locul. Cei care se mulțumesc doar să îl audă, și vor avea locuri la mesele din capătul opus al sălii, plătesc doar 20 de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre