Simona Ionescu / Redactor Șef

Tendințe în machiaj pentru toamna lui 2023. Aruncați clasicul rimel, de acum se consideră a fi demodat

Tendințe în machiaj pentru toamna lui 2023. Aruncați clasicul rimel, de acum se consideră a fi demodat
Nu mai e nici un secret că odată cu venirea toamnei, doamnele și domnișoarele vor să-și schimbe look-ul. Iată ce tendințe în machiaj anunță specialiștii.

Femeile vor să arate ca fotomodelele de pe podiumurile de modă și la capitolul machiaj. Ce tendințe aduce toamna lui 2023.

Specialiștii anunță că în toamna lui 2023 se poartă machiajele subtile, dar cu impact. Pielea trebuie să fie luminoasă și strălucitoare, în nuanțe de tonuri nude. Este vorba de așa numitul machiaj „latte”, care constă în stratificarea a mai multe nuanțe de maro, pentru un look monocromatic.

Se poartă ochii învăluiți în nuanțe de cafea sau cafea cu lapte și obrăjorii de culoarea piersicii sau a căpșunilor. Cât privește rujul, cea mai indicată este culoarea afinelor. „O culoare bogată de fructe de pădure va ieși în evidență în această toamnă. Este o culoare frumoasă, saturată, care arată bine pe toate tonurile de piele. Pe măsură ce pășim spre toamnă, sunt încântată să văd mai multe tendințe de frumusețe confortabilă în scorțișoară, caramel și ciocolată”, spune specialistul de machiaj Ash K. Holm.

Mascara colorată este noul negru

„De obicei, aleg un ochi fumuriu maro, asociat cu obraji sculptați, bronzați, cu un pic de fard de obraz. Pentru buze, optez pentru un liner maro cu câteva nuanțe mai închis decât tenul pentru a sculpta buzele și apoi evidențiez centrul cu o cremă de buze nude.”, susțin make up artiștii.

Machiajul toamnei 2023. Sursă foto: alure.com

Pe genele modelelor de pe podiumul Prada pentru toamna anului 2023 nu s-a putut vedea nici măcar un strop de rimel negru. În schimb, genele false în nuanțe de roz pastel, albastru pudră și verde mentă au pus accentul pe ochi, iar acest lucru a dat tonul pentru sezon. Cu alte cuvinte, susțin specialiștii revin nuanțele de rimel netradiționale, așa că doamnele și domnișoarele vor pune deoparte rimelul negru și se vor distra cu cel albastru regal și verde.

Nu se demodează nici rujul roșu

Rujul roșu va fi întotdeauna un clasic, dar atunci când este purtat ca o pată de culoare, nuanța este incontestabil mai ușor de purtat. În această toamnă, puteți lăsa deoparte conturul de buze și, în schimb, să vă aplecați asupra „petelor de buze catifelate și estompate. Un aspect de mure”.

„Pe podium au existat o mulțime de buze roșii îndrăznețe cu margini șlefuite”, adaugă Holm, făcând referire la buzele roșii de la show-ul Gucci din toamna lui 2023. În domeniul machiajului metalic, buzele liliachii de pe modelele de la show-ul couture Viktor & Rolf și colțurile interioare strălucitoare ale ochilor modelelor de la Chloe au un impact la fel de puternic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre