Simona Ionescu / Redactor Șef

Tendințe neașteptate de culori pentru primăvara lui 2024. Ce recomandă designerii

Tendințe neașteptate de culori pentru primăvara lui 2024. Ce recomandă designerii
Când vine vorba de stil și de trucuri ale meseriei, podiumurile de modă sunt pline de inspirație. Pentru primăvara lui 2024 culorile sunt neașteptate.

Pentru primăvara lui 2024 designerii au amestecat și potrivit culorile într-un mod cu totul și cu totul neașteptat. Iar efectul este wow!

Fie că a fost vorba de asocierea neobișnuită a două culori neutre, cum ar fi albastru marin bogat și maro ciocolatiu, sau de combinarea culorilor de contrast, cum ar fi violet și verde Kelly, designerii au fost la înălțime. Pare complicat să combinați un albastru marin cu un maro ciocolatiu? Trebuie să încercați în această primăvară, pentru că nici nu știți ce pierdeți. Atenție însă, nu puneți multe accesorii!

Roșu combinat cu gri și verde

Roșul continuă să aibă un moment de glorie în această primăvară! Combinați această nuanță cu un gri proaspăt, de ce nu și cu un negru. Sau încercați să asociați griul cu un strop de verde Kelly. Veți avea o ținută care va capta atenția.

culori primavara 2024
Culori neobișnuite pentru primăvara lui 2024. Sursă foto: Vogue

Kaki-ul prinde viață

Un alt element neutru care prinde viață atunci când este asociat cu un strop de roșu este kaki. Atunci când vine vremea trench-urilor, accesoriile suplimentare purpurii și cele negre de bază ar putea fi partenerii perfecți.

Movul, culoarea lui 2024?

Poate că rozul Barbie a fost marele erou al anului 2023, mulți designeri spun că în 2024 movul va fi la mare înălțime. Violetul arată cool asociat cu verdele militar și cu accesorii deosebite. Și un mic truc: veți străluci dacă veți strecura și un pic de roșu. Și ce ar fi dacă ați asocia maroul cu griul, ambele nuanțe la mare căutare în această primăvară? Veți avea un look minimalist și extrem de elegant.

culori primavara 2024
Culoarea anului 2024: piersica!

Nu uitați nici de peach fuzz, culoarea anului

Și pentru că Pantone a ales culoarea anului peach fuzz, adică piersica, e musai să aveți în garderobă în această primăvară și haine în această nuanță. Puteți începe cu accesorii, de la curele și pălării la genți și bijuterii, care vor da un plus de valoarea ținutelor neutre. Puteți combina această nuanță cu alte culori tari sau, pentru un look îndrăzneț, alegeți o ținută monocromatică în care să folosiți diverse nuanțe de piersică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre