Simona Ionescu / Redactor Șef

Unghii deosebite pentru primăvară. Veți arăta senzațional de Mărțișor și Ziua femeii

Unghii deosebite pentru primăvară. Veți arăta senzațional de Mărțișor și Ziua femeii
Primăvara începe cu o schimbare de look. Și nu doar podoaba capilară e importantă ci și unghiile, cartea de vizită a femeii. Iată ce puteți purta de Mărțișor și 8 martie, ziua femeii!

Unghiile perfecte sunt tot ce-i trebuie unei femei pentru a se simți bine. Iată câteva modele care vă vor intra în suflet în această primăvară. Se potrivesc de minune cu Mărțișorul și Ziua femeii.

Stele strălucitoare

Veți fi atrăgătoare cu aceste stele lucioase și strălucitoare. Sunt tot ce aveți nevoie pentru a începe o primăvară așa cum vă doriți. Ce spuneți și de niște… flăcări pe unghii? Specialiștii vă recomandă o variantă nouă a manichiurii franțuzești: vârful unghiei cu flăcării vii. Încercați acest design în alb sau amestecați-l cu diferite culori neon sau primare.

Inimi pastel

Acest design dulce vă poate aminti de iubirea pentru partenerul de viață. Luați o pauză de la inimile roșii și roz aprins tipice și optați pentru această variație de tonuri pastelate. Sau ați putea opta pentru vârfuri franțuzești cu accente aurii și verzi. Veți face spectacol! Jumătate de lună galbenă?

unghii deosebite
Cele mai frumoase unghii pentru Mărțișor și Ziua femeii. Sursă foto: www.goodhousekeeping.com

Adăugați un strop de culoare unei manichiuri subtile prin umplerea unor jumătăți de lună la baza unghiei. Galbenul este una dintre vedetele primăverii, dar nu ezitați să explorați și alte nuanțe. Sau puteți încerca bijuteriile în formă de inimă din centrul unghiei și steluțele aurii care o înconjoară. Care sunt atât de atrăgătoare, cât și ușor de executat.

Superbe flori

Culorile îndrăznețe fac din acest design o opțiune distractivă, dar adevărata vedetă este baza de gel folosită. Atunci când aranjați cinci puncte de ojă de culoarea preferată deasupra bazei, urmăriți cum aceasta „înflorește” de la sine, întrucât punctele colorate se vor extinde și se vor dispersa încet pentru a crea petale.

Mici mărgele de nuanțe de gel aproape translucide se transformă în cele mai adorabile fructe cu doar câteva mișcări, folosind ojă verde. Adăugați-le la o bază neutră, sau pictați-le pe o culoare strălucitoare la alegere. Oricine are o slăbiciune unghiile cu dungi va adora acest model. În loc să creeați un arc complet în partea de sus a unghiei, faceți linii albe duble în stânga unghiei pentru acest look spectaculos.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre