Simona Ionescu / Redactor Șef

 Teoria Oanei Roman despre depresia fostului soț

 Teoria Oanei Roman despre depresia fostului soț
Despre divorțul lor s-a vorbit mult, iar în ultima vreme s-a spus că el și-ar fi găsit o nouă iubită. Între timp se speculează că, de fapt ar fi depresiv. Fosta soție are clar ceva de spus.

Teoria Oanei Roman despre depresia fostului soț este cel puțin interesantă. Și pune punctul pe i.  Fiica lui Petre Roman a vorbit despre Marius Elisei la Antena Stars, după ce s-a speculat că bărbatul ar suferi de depresie. Dincolo de toate, e clar pentru toată lumea că Oana este o femeie puternică, pe picioarele ei. Și că a trecut lejer prin separarea de soțul și tatăl fiicei ei.

Acum se focusează pe creșterea Isabelei și pe afaceri, iar lucrurile îi merg strună. Unde mai punem că Oana Roman arată mai fericită ca niciodată. Și e într-o formă de zile mare, inclusiv cu ceva bronz după cele două vacanțe în Egipt.

 Teoria Oanei Roman despre depresia fostului soț

Întrebată dacă ea crede că Marius Elisei se confruntă cu depresia, vedeta a dat un răspuns negativ. Ea spune că  este tânăr și că are toată viața înainte. Dar crede că ar putea fi ceva la mijloc.

Marius Elisei i-a dat cea mai mare lovitură fostei sale soții. Totul a ieșit la iveală prin intermediul fiicei lor

„Nu am de unde să știu exact ce stări are el. Cu toții avem la un moment dat stări mai bune, stări mai proaste. Nu știu ce să spun. El e totuși tânăr, are toată viața înainte. Nu cred că putem vorbi despre depresie. Poate are momente în care se simte singur, momente în care îi e dor de Isa sau nu-mi dau seama… sau poate de noi cumva, că trecerea a fost destul de bruscă pentru toată lumea.

Și eu am momente de astea în care am așa o nostalgie sau o strângere de inimă că sunt anumite momente care nu mai sunt. Viața e și cu momente bune și cu momente proaste și cu momente în care suntem supărați, fericiți”, a spus Oana Roman pentru Antena Stars.

Divorț civilizat la notar

Oana Roman a mărturisit că în general lucrurile din viața ei au fost întâmplătoare, până și întâlnirea cu Marius Elisei. Vedeta a declarat că lasă ca viața să-și urmeze cursul.  Și speră ca viitorul să îi rezerve surprize plăcute.

Oana și Marius și-au anunțat separarea cu zâmbetul pe buze, pe rețelele sociale. Apoi, în februarie, au semnat actele de separare în fața notarului. Cum era firesc, fiica lor a rămas cu mama. Și, în continuare, sunt multe activități și momente în care Marius Elisei li se alătură.

Oana Roman i-a tras un perdaf lui taică-său

„Isa crește, e minunată, e un copil foarte bun. Mă simt realmente binecuvântată că am un copil așa bun. E un copil echilibrat, mă rog, mai are momente și ea ca orice copil, mai ales că nu a fost ușoară pentru ea această perioadă în care s-a produs ruptura între mine și Marius, dar ne vede și pe el și pe mine, stă și cu el și cu mine, stă și cu noi împreună atât cât putem și e din ce în ce mai ok din punctul ăsta de vedere.

A primit flori de la tatăl ei. A fost atât de fericită, ca o domnișoară, atât de încântată și de flatată. S-a lăudat la toată lumea că i-a luat tati flori și că nu mi-a luat numai mie. Le-a arătat oamenilor și mamei. A fost foarte fericită cu chestia asta”, a mai transmis Oana Roman.

Sursa foto: Instagram

Cele mai scumpe divorțuri din istorie. Cât a pierdut nepotul lui Walt Disney (I)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre