Simona Ionescu / Redactor Șef

Test. Ai șase secunde să demonstrezi dacă ai o inteligență superioară

Test. Ai șase secunde să demonstrezi dacă ai o inteligență superioară
Testele, rebusul, integramele, șahul și sporturile, precum scrima, karate și oricare altele ajută la dezvoltarea inclusiv neuronală. Oamenii care preferă una sau mai multe dintre cele enunțate au o viață lungă, plină de energie, istețime și ingeniozitate. Deci, să facem testul!

În imaginea, pe care o prezentăm azi, există o albină ascunsă pe care doar cei ageri o pot găsi. Și totodată, merită încercarea, care ne ajută, dar are și efecte benefice asupra organismului nostru uman.

Albina, după cum bine se observă din imagine, este ascunsă în dormitorul unui copil. Un motiv în plus ca să o găsim.

Mai în glumă, mai în serios, în această imagine poate fi văzut dormitorul unei fete, în timp ce ea doarme și visează frumos, după zâmbetuld e pe chipul ei. Fata doarme cu pisicuța ei de companie, care este ghemuită lângă ea. Așa cum era de așteptat de la un dormitor de copil, locul este destul de dezordonat, cu jucării și haine împrăștiate peste tot.

Fereastra este deschisă. Orice insectă poate pătrunde înăuntru şi una chiar a reuşit. O albină dolofană a intrat în dormitor prin fereastra deschisă. În acest joc, sarcina este de a găsi albina ascunsă în doar şase secunde. Este posibil ? Pregătiți lupa, pentru că timpul se scurge.

Timpul s-a scurs, unde este albina

Dacă nu a fost găsită albina, atunci stop joc. Timpul s-a scurs.

Amintim că în acest test, trebuia să fie descoperită albina, ascunsă în dormitorul fetiței, în mai puţin de şase secunde.

Genial! Dacă ai reușit s-o găsești, ai un IQ ridicat. Dacă nu ai putut s-o găseşti, nu-ţi face griji, foarte puţini reuşesc s-o descopere în câteva secunde.

Uită-te la scaun, care în mod ingenios creat, are același model și culoare ca al unei albine, galben și negru. Deci, albina noastră a putut să se ascundă acolo. Dar o poți găsi doar dacă te uiți în partea stângă a oglinzii. Albina noastră, pe care o căutam, uite, se ascunde pe scaun!

Este bine să știm

Astfel de teste pentru creier sunt grozave pentru stimularea stării de spirit pozitive, îmbunătățesc capacitatea cognitivă, abilităţile de raţionament logic și nu, în ultimul rând, prelungesc viața într-o stare de conștiință perfectă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre