Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose nu se duce la club, Codin Maticiuc intervine: „E o mizerie”

Theo Rose nu se duce la club, Codin Maticiuc intervine: „E o mizerie”
Theo Rose este o artistă cu adevărat pe val. Cariera ei este pe pantă ascendentă. A jucat în serialul Clanul, cu maxim succes, are un iubit excepțional, un copil cu acesta, e fericită, împlinită și asta se vede în viața ei profesională. Le face pe toate în timp ce arată ca un fotomodel. Ultima piesă lansată se anunță cu mare priză la public. Dar se cere să fie huiduită!

Theo Rose a anunțat că nu se duce la club, în timp ce Codin Maticiuc intervine și spune că „e o mizerie” ce face artista. Cum s-a ajuns aici? Aproape 200.000 de oameni încearcă să își facă o părere despre subiect.

Theo Rose poartă în clip ținute de inspirație folclorică (YouTube)

Amintim că, după ce a cântat mai ales muzică de petrecere, Theo Rose s-a reprofilat, temporar, și a cântat rock, în ultima piesă lansată în decembrie anul trecut. Acum a schimbat din nou registrul muzical.

Theo Rose cântă că nu se duce la club

Theo Rose a lansat, ieri, împreună cu  Domino și Alessandra, piesa „Nu mă duc la club”. Unii ar zice că e manea, alții că e melodie populară. „Ai, du, dui, dui / Care-ai stat degeaba azi / În butoi cu vise / Ca să te scalzi, să te dezmierzi / că și-așa n-ai ce să piezi / Du, dui, dui”, cântă Theo Rose la începutul melodiei care ocupă locul 24 în YouTube tranding la ora redactării acestui articol, cu peste 194.000 de accesări.

Apoi continuă: „Eu mă duc și sâmbăta / Mie-mi place a lucra / Mereți voi, maică, în club / Io-s la muncă, nu mă duc”.


Ca și în videoclipul rock lansat recent, ținutele lui Theo Rose arată senzațional. Unele de inspirație folclorică, aduse priceput în trend. Lucy Faur, stilista care a conceput vestimentația artistei pentru videoclip are o colaborare veche cu Theo Rose, ea fiind consultantă în materie de fashion și pentru alte vedete autohtone.

Codin Maticiuc intervine: „E o mizerie”

Noua piesă a lui Theo Rose este intens mediatizată de colegii ei de breaslă. Pepe a fost unul dintre primii care au distribuit clipul oficial și chiar și-a filmat fiul entuziasmat de ritm.

Prieten bun cu Theo Rose și cu iubitul acesteia, regizorul și actorul Anghel Damian, Codin Maticiuc intervine și el în poveste cu o manevră inversă de PR. El afirmă că melodia lui Theo Rose este „o mizerie”, „o manea”, și invită lumea să o huiduie, precum au făcut cei de la concertul Coldplay, la Babasha. Oferă și link la canalul YouTube al artistei și le cere fanilor săi să posteze „Huo” la comentarii.

Petrecere la bunici, pentru Sasha

Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a împlinit, în weekend, 1 an. Cei doi iubiți l-au dus pe puști în vizită și i-au organziat o petrecere de familie în toată regula.

Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a avut parte de o super petrecere în familie la împlinirea vârstei de un an (Instagram)

„Sasha, 1♥️🎉 N-am facut petrecere dar am avut baloane, tort și animator😂 Mulțumim pentru urări!🙏🏽”, a postat Theo Rose pe Instagram, alături de un clip scurt de la plimbarea cu Anghel și Sasha, dar și de imagini de la petrecerea unde copilul a avut parte de un program artistic asigurat de bunici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre