Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose se joacă de-a însărcinata: „Când iese vreau să-l strigați nepoate sau nepoată, depinde”

Theo Rose se joacă de-a însărcinata: „Când iese vreau să-l strigați nepoate sau nepoată, depinde”
La mai puțin de jumătate de an de când are un nou iubit, Theo Rose a confirmat că urmează să devină mămică pentru prima dată, alături de partenerul ei de viață, regizorul și actorul Anghel Damian.

Artista nu mai avut de ales și a trebuit să facă, ea însăși declarații și să confirme sarcina. După multe întrebări venite din partea fanilor, Theo Rose a confirmat, prin intermediul unei postări la InstaStory. Asta după ce, atunci când a aflat că e însărcinată cu iubitul ei, Anghel Damian, primul gând a fost să țină sarcina secretă cât mai mult timp. De faptul că urmează un copil în viața noului cuplu știau doar părinții lor și foarte putini prieteni extrem de apropiați.

Apoi știrea a ajuns în presă, iar de acolo, știm cu toții ce a urmat. Confirmarea informației a venit de la tatăl tinerei. În cadrul unei intervenții pe micile ecrane, tatăl artistei a confirmat că va deveni bunic.

Theo Rose se joacă de-a însărcinata

Abia acum a venit și rândul lui Theo Rose să vorbească public despre sarcina sa. Ea a apărut în fața fanilor săi la InstaStory, acolo unde a confirmat că va deveni mămică.

Vizibil emoționată și entuziasmată, artista a afișat un zâmbet larg și plin de subînțeles pe chip. Theo Rose pur și simplu radiază de fericire, aducerea pe lume a primului său copil o face foarte fericită. Fără să ofere mai multe detalii despre sarcină, cântăreața a ținut să mărturisească că fanii ei vor avea, în curând, „un nepoțel sau o nepoțică”.

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, dezvăluită de paparazzi

La începutul lunii august au apărut primele imagini surprinse de paparazzi cu Theo și Anghel Damian, dezvăluindu-se în acest fel relația lor. Cântăreața de 25 de ani a recunoscut pe Instagram cum stau lucrurile. „Măi oameni, a apărut acest articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea. Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați mie, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea.

Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni.

Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta”.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre