Simona Ionescu / Redactor Șef

Tiffany Trump, acuzată de relații nepotrivite cu un agent secret. Cum răspunde fiica fostului președinte

Tiffany Trump, acuzată de relații nepotrivite cu un agent secret. Cum răspunde fiica fostului președinte
Într-o nouă carte a unei jurnaliste, Tiffany Trump este acuzată de relații nepotrivite cu un agent secret care avea grijă de ea și familia ei. Fiica fostului președinte a răspuns acuzațiilor. Iată ce are de zis.

Săptămâna acesta au circulat copii anticipate ale viitoarei cărți despre serviciul secret, ale jurnalistei Carol Leonnig, câștigătoare a Premiului Pulitzer. Cartea urmează să fie publicată săptămâna viitoare. Cartea lui Leonnig este preƶentată ca „prima relatare clară a ascensiunii și căderii Serviciului Secret, de la asasinarea lui Kennedy până la alarmanta gestionare defectuoasă a anilor Obama și Trump, până la insurecția de la Capitol, pe 6 ianuarie”.

Printre alte detalii, Leonnig scrie că doi membri ai familiei Trump au fost „necorespunzător și poate periculos de apropiați” de membrii grupului de securitate. Potrivit lui Leonnig, Tiffany a avut o legătură cu un agent al serviciului secret cu care „a început să petreacă o parte neobișnuită de timp singură” după o despărțire.

Tiffany Trump, acuzată de relații nepotrivite. Ce are de zis 

Tiffany și Michael Boulos

Oficialii agenției „au devenit îngrijorați de cât de aproape părea că este Tiffany de agentul înalt, întunecat și chipeș”, scrie Leonnig, potrivit The Guardian și The Post. Agentul a fost relocat, deși atât el, cât și Tiffany au spus că nu există nicio relație nepotrivită.

Tiffany Trump neagă însă afirmațiile că s-ar fi apropiat prea mult de un agent al serviciului secret care îi proteja familia în timp ce tatăl Donald Trump se afla la Casa Albă. „Acestea nu sunt altceva decât bârfe și pur și simplu nu este adevărat”, a spus o purtătoare de cuvânt într-o declarație pentru The Washington Post. „Experiența lui Tiffany cu serviciul secret a fost în întregime profesională”, a mai menționat reprezentanta lui Tiffany. 

Nu este clar când s-a desfășurat acest episod în timpul președinției Trump. Tiffany a început o relație cu Michael Boulos din 2019. Cuplul și-a anunțat logodna cu o zi înainte ca președintele Trump să părăsească funcția în ianuarie.

Foto: Facebook

Exclusiv. Dani pare că o îndoapă pe Gabriela ca să iasă bebelușul uriaș. Iată ce le-a dat să pape

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre