Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise nu a vrut să joace în celebrul Top Gun. Cum l-au convins producătorii să accepte rolul

Tom Cruise nu a vrut să joace în celebrul Top Gun. Cum l-au convins producătorii să accepte rolul
Top Gun aproape că era să se filmeze fără Tom Cruise, care a refuzat rolul de câteva ori. Producătorii însă au găsit soluția și l-au convins.

Tom Cruise, acum în vârstă de 58 de ani, a atins culmile succesului atunci când a preluat rolul locotenentului Pete „Maverick” Mitchell în drama de acțiune Top Gun din 1986. Cu toate acestea, producătorul Jerry Bruckheimer a dezvăluit recent că actorul nu a fost întotdeauna dornic să preia rolul pilotului de vânătoare.

Jerry și Tom s-au reunit pentru a lucra la următorul film Top Gun: Maverick, care urmează să fie lansat în cinematografe pe 19 noiembrie 2021. Continuarea a fost întârziată de nenumărate ori din cauza pandemiei Covid-19, dar va fi lansată în acest an.

Filmul îl urmărește pe Maverick în noul său rol de instructor de zbor, cu noi piloți interpretați de Lewis Pullman și Miles Teller în rolul Lt. Bradley „Cocoșul” Bradshaw, fiul răposatului prieten al lui Maverick, „Goose”. Val Kilmer își va relua de asemenea rolul de Tom „Iceman” Kazansky, care este acum un amiral decorat cu patru stele, în timp ce Jennifer Connelly se alătură distribuției ca noul interes romantic al lui Maverick, o mamă singură și totodată proprietara unui bar, pe nume Penny Benjamin.

Tom Cruise nu a vrut să joace inițial în Top Gun. Cum l-au convins producătorii 

Potrivit presei internaționale, înainte să preia rolul iconic, Tom Cruise l-a refuzat de nenumărate ori. Jerry a dezvăluit: „Am fost respinși de Tom Cruise de multe ori. Dar am aranjat cu Blue Angels … să-l luăm într-un avion și a coborât, a făcut o plimbare, a mers la un telefon cu plată, m-a sunat și mi-a spus: Jerry, accept rolul!”. 

Desigur, Tom fiind vedeta de acțiune îndrăzneață care își face propriile cascadorii, s-a dovedit a fi singurul actor care nu a vomitat în avioanele de luptă pentru film. Când a fost întrebat dacă acest lucru este adevărat, Jerry a răspuns: „Tom Cruise, desigur … Fiecare actor – cu excepția lui Tom – a vomitat. Nu am putut folosi nicio filmare. Singura scenă pe care am putut-o folosi a fost a lui Tom.”

Foto: Facebook

Pink vorbește despre provocările vieții de familie ca artist rock: „E ca și cum ai urca Everestul”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre