Simona Ionescu / Redactor Șef

Toni Braxton a pozat topless la 56 de ani. Ce spune superba artistă despre bătrânețe

Toni Braxton a pozat topless la 56 de ani. Ce spune superba artistă despre bătrânețe
Toni Braxton are 56 de ani împliniți, însă pare că a găsit secretul tinereții veșnice. Celebra cântăreață a pozat topless la 56 de ani și spune că nu se teme deloc de bătrânețe, ba chiar din contră.

Toni Braxton a ajuns la vârsta de 56 de ani, dar pare că timpul nu a trecut deloc pentru ea. Artista este încă activă, iar perioada aceasta susține o serie de show-uri în Las Vegas. Ultimele ipostaze în care s-a pozat au stârnit imaginația fanilor. Toni Braxton a pozat topless, nederanjată de vârsta pe care o are. Și pe bună dreptate, căci arată senzațional. 

Artista postează constant imagini cu ea pe rețelele sociale, inclusiv de la show-urile pe care le susține. Din videoclipuri se poate observa că alege mereu ținute sexi, care îi pun în evidență corpul sculptat. Artista arată mai bine acum decât în trecut, fiind întotdeauna o apariție stilată și cu o imagine impecabilă. 

Toni Braxton are pielea ca la 20 de ani 

Recent, Toni Braxton a stârnit discuții după ce s-a pozat topless, la ea în casă, în oglindă. Artista avea părul desfăcut, lăsat pe spate și purta doar o pereche de bikini din dantelă neagră. Imaginea a scos la vedere un corp perfect, cu o piele întinsă, ce trimite cu gândul mai degrabă la o tânără de 20 și ceva de ani. 

Toni Braxton s-a pozat topless la 56 de ani
Foto: Instagram

Cu toate că unii internauți au criticat-o pentru că a ales să posteze imaginea, cântăreața și-a motivat imediat gestul și a spus că nu îi este frică de bătrânețe: „Mă simțeam bine în pielea mea. Mă simțeam bine în pielea mea, așa că m-am gândit să arăt asta… Am vrut ca oamenii să știe că și la 50 și ceva de ani poți fi sexy și că e în regulă, nu trebuie să te temi de îmbătrânire”, a declarat Toni Braxton. 

Este pregătită să iubească din nou 

Între timp, Toni a dezvăluit recent că este „nerăbdătoare” să iubească din nou. Cântăreața a explicat că este dornică să găsească dragostea după ce își va termina rezidența în Las Vegas. Toni – care a fost logodită anterior cu Birdman – a spus: „E plăcut să fii singur. Nu am practicat încă asta (n.r. să iasă la întâlniri), dar o voi face curând pentru că am fost ocupată cu acest spectacol.” 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Braxton (@tonibraxton)

Cu toate acestea, Toni a mărturisit că are ceva emoții în legătură cu revenirea în lumea întâlnirilor. Vedeta câștigătoare a premiului Grammy – care a fost căsătorită cu cântărețul și compozitorul Keri Lewis între 2001 și 2013 – a declarat: „Sunt nerăbdătoare să ies și să am o relație cu cineva. Adică, întâlnirile pot fi înfricoșătoare. Pot fi puțin înfricoșătoare. Dar un tip drăguț, cineva care să se uite la ‘Lifetime’ cu mine toată ziua – sau cel puțin o dată pe săptămână, ar fi binevenit”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre