Simona Ionescu / Redactor Șef

Toni Braxton face dezvăluiri concrete. Nu o să vă vină să credeți ce regretă!

Toni Braxton face dezvăluiri concrete. Nu o să vă vină să credeți ce regretă!
Celebra cântăreață pop de la mijlocul anilor 90 face dezvăluiri complete și concrete. A luat prin surprindere pe toată lumea după ce a recunoscut care e marele ei secret.

A avut mare succes la mijlocul anilor ’90, după ce a lansat melodia „Unbreak my heart”, care a devenit un hit ce a urcat pe primele locuri în topurile muzicale ale lumii. Artista Toni Braxton are în prezent 52 de ani și doi copii. Ea a vorbit despre trecutul ei, despre copilărie și despre aplecarea spre credință. La începuturile în muzică, ea a fost ajutată de celebrul cântăreț Stevie Wonder, cel care a crezut în potențialul ei.

„Nu aș spune că sunt o persoană foarte religioasă, dar sunt spirituală. Cred într-o forță superioară nouă. Atunci când aveam șapte ani, familia mea a devenit foarte religioasă. Am întrebat-o odată pe mama ce căuta. Mi-a zis că în anii ’70, care au fost foarte religioși, mulți oameni își căutau calea pe care să meargă”, a spus cântăreața, în cadrul unui interviu, conform The Guardian.

Marele regret după ce a trăit jumătate de viață

Toni Braxton nu și-a dorit în copilărie să urmeze o carieră în muzică.

„Până în perioada adolescenței nu știam că pot să cânt. Cred că la școala elementară mi-am dat seama că vocea mea suna diferit și aveam potențial. Îmi amintesc de un moment în care, în clasa mea toată lumea cânta „Joy The World” și eu am fost singura care nu a putut să cânte în cheia aia. Aveam vocea mai joasă. Am fost copilul cu vocea care te făcea să te întorci și să-l privești”, își mai amintește artista.


Greu de imaginat! Elle MacPherson face terapie cu fecale!

Doar pentru părinți. Zile libere și bani ca să stea acasă


Ea a vorbit și despre momentul în care viața i s-a schimbat. „Eram la o benzinărie, făceam plinul și cântam pentru mine, fredonam ceva. Compozitorul William E. Pettaway Jr., care era și el acolo, m-a auzit, a zis că-i place vocea mea și că i-ar plăcea să facem un demo.”

Toni Braxton a dezvăluit lumii întregi care este marele regret al vieții ei. „Ce regret? Că nu am făcut mai mult sex în tinerețe și că nu am băut mai mult. Cred că educația mea religioasă m-a împiedicat să fac o mulțime de lucruri”, a mai afirmat cântăreața în același interviu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre