Simona Ionescu / Redactor Șef

Toto Dumitrescu are o mare slăbiciune: Mayra. Tatăl, Ilie Dumitrescu, îi e alături

Toto Dumitrescu are o mare slăbiciune: Mayra. Tatăl, Ilie Dumitrescu, îi e alături
Născut în ajunul Crăciunului și purtând, de fapt și prenumele tatălui său, Toto Dumitrescu este un actor care își afirmă din ce în ce mai clar poziția. După ce a jucat în serialul Adela, anul trecut a fost cooptat în castingul serialului de succes Lia – Soția soțului meu. Iar acum îl vedem săptămânal pe micul ecran.

Toto Dumitrescu face pași mari în carieră, dar are o mare slăbiciune: Mayra. Tatăl lor, Ilie Dumitrescu, îi e alături și e impresionat de legătura dintre cei doi tineri. Tânărul actor are doi frați și o soră. Frații sunt din prima căsătorie a tatălui lor. Ilie Dumitrescu (55 de ani), fostul reprezentant de seamă al „Generației de Aur”, are trei băieți şi o fată din cele două căsnicii.

Din mariajul cu Nela, prima lui soție, îi are pe Dani şi pe Sică, iar cu a doua soţie, Letiţia, îi are pe Toto şi pe Mayra. Cei doi frați buni se iubesc mai presus de toate. Toto își prețuiește mult sora și știe că aceasta nu e doar slăbiciunea lui, ci și ființa care îi oferă iubire necondiționată și sprijin, atunci când are nevoie.

Toto Dumitrescu are o mare slăbiciune

Recent, Toto a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu sora sa Mayra, masajul care o însoțește fiind cu totul aparte și emoționant. „Poza e din vară. Veneam de la un casting pe care, evident, nu l-am luat. Ridic subiectul de casting ca să evidențiez cât de grea este viața de actor și ca să-mi justific ținuta, deși nu cred că este necesar (personal, nu aș opta pentru maieu- din varii motive).

Copiii lui Ilie Dumitrescu au o relație specială unul cu altul (Sursa foto: Instagram)

În fine, știți cum, uneori, ceea ce căutăm este, deja acolo, doar că, orbiți de eul nostru care este, de fapt, suma influențelor sau presiunilor externe, nu realizăm că, acel ceva, a fost cu noi, mereu.  Viziunea mea denaturată m-a împiedicat să văd că aparțineam cuiva în momentele în care puteam să jur că sunt lipsit de orice fel de apartenență.

Pentru cineva, chiar contam. Am luat totul de-a gata. Am fost ignorant. Căutam iubire fără să realizez că viața mi-a oferit-o cu mult înainte ca eu să am inițiativa de a o căuta. Mayra, târziu, îmi dau seama că tu mă completezi.  Cu tine mă simt acasă. Ești tot ce nu mi-am putut imagina că poate exista. Tu, pentru mine, reprezinți speranța. Meriți tot ce va urma”, a postat Toto Dumitrescu, zilele trecute, pe Instagram.

În vârstă de 26 de ani, Toto Dumitrescu este unul dintre cei mai atractivi actori din România (Sursa foto: Instagram)

Pe contul lui de Instagram, tânărul actor râvnit de toate domnișoarele, Toto Dumitrescu are mai multe poze cu sora lui. Într-o postare ceva mai veche, de când Mayra a împlinit 18 ani, fratele a pus o poză în care o îmbrățișează afectuos: „De azi încolo, tot sora mea mai mică ești!”.

Frații au absolvit Şcoala Cambridge

În vârstă de 26 de ani, Toto Dumitrescu (pe numele său din acte, Ilie, ca și tatăl său), s-a născut în Mexico City. Sora sa, Mayra, a venit pe lume opt ani mai târziu. Tatăl lor, fostul mare fotbalist e mândru de relația specială care există între copiii lui și ai Letiției, a doua sa soție. S-a îngrijit atent de creșterea și educația lor.

I-a trimis la Şcoala Cambridge din Bucureşti, apoi fiecare și-a urmat calea în ceea ce privește studiile superioare. „E un sentiment profund când îi vezi cât de bine se înțeleg și ce relație frumoasă au”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Toto Dumitrescu își iubește maxim sora mai mică, Mayra (Sursa foto: Instagram)

Toto a absolvit Facultatea de Teatru la Goldsmiths University of London în 2019. Cu cinci ani mai devreme, în 2014, avea primul său rol ca actor în filmul Love by Design. În timp ce el își construiește o carieră în teatru și film, sora, „aia mică”, Mayra e „superprofesionistă” ca și tatăl ei, care se laudă cu asta. Ea este  studentă la SNSPA, acum.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre