Simona Ionescu / Redactor Șef

Trebuiau să fie amanți, dar au ajuns mult mai departe. Cupluri celebre care au trecut dincolo de aventură

Trebuiau să fie amanți, dar au ajuns mult mai departe. Cupluri celebre care au trecut dincolo de aventură
Două din relațiile Angelinei Jolie, cât se poate de serioase ambele, la vremea lor, au fost, la început simple aventuri. Sau atât trebuiau să fie. Starul care divorțează de Brad Pitt nu e singura în situația aceasta. Zeci de cupluri din showbizz au început ca aventuri.

Dragostea e mereu surprinzătoare, în viață, nu numai pe ecrane. Vedetele din showbiz nu fac excepție. S-au cunoscut, au ieșit împreună, s-au simțit bine și, sub nicio formă nu plănuiau mai mult. Dar nu le-a ieșit să fie o simplă aventură. Unii și-au pus pirostriile, alții au făcut copii. Iată câteva cupluri celebre a căror relație serioasă a început printr-o aventură.

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton 

În timpul producției Pushing Tin, au apărut scântei între Thornton și Jolie. El era logodit cu „iubita Americii”, Laura Dern, la care a renunțat pentru aventura cu Jolie. Cei doi s-au căsătorit în 2000 și au divorțat în 2003. Obișnuiau să poarte la gât mici flacoane cu sângele celuilalt, în semn de iubire.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au îndrăgostit tot în timpul filmărilor la Ms and Mr Smith, el fiind atunci căsătorit cu Jennifer Aniston. Trebuia să fie o aventură „de platou” ca multe altele care apar și se sting. Nu a fost să fie. Pitt a divorțat, iar din 2005 cei doi au format cel mai aclamat cuplu. Care, de câțiva ani, e în curs de divorț.

Johnny Depp și Amber Heard

Protagoniștii celui mai urât divorț din showbiz, zilele acestea, au început relația după ce s-au întâlnit în 2012, în timpul filmărilor pentru „The Rum Diary”. Depp avea atunci o relație de lungă durată cu Vanessa Paradis, fără să fie căsătoriți. Brusc, lui Depp i s-au aprins călcâiele după Amber. Cei doi s-au despărțit cu scandal după numai doi ani, în 2017. Disputa lor în justiție continuă și acum.

Antonio Banderas și Melanie Griffith

Latino lover-ul Antonio Banderas și Melanie Griffith s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „Two Much” și s-au îndrăgostit de tot, deși amândoi erau căsătoriți. El cu Ana Lenz, ea cu Don Johnson. Fiecare a divorțat și s-au căsătorit în 1996. Au avut un mariaj de 20 de ani, unul dintre cele mai solide de la Hollywood, iar după divorțul din 2015 au rămas cei mai buni prieteni.

Tom Cruise și Nicole Kidman

Tom era căsătorit cu actrița Mimi Rogers, cea care l-a introdus în lumea scientologiei, când a văzut-o pe Nicole Kidman și s-a îndrăgostit de ea iremediabil. Filmau împreună „Days of Thunder”. S-au căsătorit în 1990, iar în 2001 au divorțat. La ani distanță, Kidman a spus că această despărțire i-a sfâșiat inima.

Ben Affleck și Jennifer Garner

În 2002, Ben Affleck și Jennifer Garner jucau în „Daredevil”. Actrița e motivul pentru care Ben a rupt logodna cu Jennifer Lopez. Ea însăși a divorțat de actorul Scott Foley. Ben Affleck și Jennifer Garner s-au despărțit în 2018.

Ryan Reynolds și Blake Lively

Ryan Reynolds era căsătorit cu Scarlett Johansson, iar Blake Lively avea o relație cu Penn Badgley când s-au cunoscut, în 2010, pe platourile de filmare pentru „Green Lantern”. Peste câteva luni, fiecare s-a despărțit de partener. S-au căsătorit în 2012 și formează, încă, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Julia Roberts și Daniel Moder

Julia Roberts  și cameramanul Daniel Moder s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru producția „The Mexican”. La șase luni de la prima lor întâlnire, Moder a divorțat, apoi el și Julia Roberts au fost văzuți tot mai des împreună, iar relația lor s-a oficializat în 2002, fiind căsătoriți și în prezent.

Blake Shelton și Gwen Stefani

Nici lumea muzicii nu e departe de astfel de aventuri. Cântăreața și compozitoarea Gwen Stefani și-a întâlnit „alesul” pe platourile show-ului „The Voice”. A fost chimie la prima vedere. Cei doi sunt împreună și acum, iar Gwen a spus recent că își dorește să se căsătorească cu Blake.

Britney Spears și Kevin Federline

S-au logodit după numai câteva luni de aventură. Când Federline a cunoscut-o pe Spears, iubita sa, actrița Shar Jackson, era însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului. Britney și Federline au fost împreună până în 2007, când au devenit protagoniștii uneia dintre cele mai dezolante despărțiri și lupte pentru custodie din istoria Hollywoodului.

Tom Brady și Gisele Bundchen

Și în lumea modei s-a dezbătut intens faptul că Gisele Bundchen i-a fost mai întâi amantă starului NFL Tom Brady. Presa a scris că Tom și Gisele erau împreună când Moynahan a anunțat că este însărcinată cu copilul acestuia. Relația celor doi a mers, însă, mai departe, iar  Tom Brady și Gisele Bundchen s-au căsătorit.

James Cameron și Suzy Amis

James Cameron este unul din celebri regizori de film din lume, iar unul dintre cele mai populare și romantice filme ale sale, „Titanic”, l-a ajutat să își găsească marea dragoste. Cameron era căsătorit cu actrița din „Terminator”, Linda Hamilton, în timpul filmărilor cu Titanic, când a cunoscut-o pe Suzy Amis, o actriță în film. Cei doi s-au căsătorit în anul 2000 și sunt încă împreună.

Sursa foto:  Brides Blush, Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre