Simona Ionescu / Redactor Șef

Trucurile vedetelor pentru un păr de reclamă. Rețete care nu dau greș niciodată

Trucurile vedetelor pentru un păr de reclamă. Rețete care nu dau greș niciodată
Sunt radiante atunci când apar în fața spectatorilor sau pe sticlă, dar și vedetele României și ale lumii trag mult pentru a avea un păr de vis.

Au găsit însă rețete naturale care fac adevărate minuni. Aveți acum ocazia să vă inspirați, iar podoaba capilară să arate cu adevărat fantastic.

Trucul fetelor de la Andre care nu a dat niciodată greș

Andreea Antonescu a declarat de multe ori că nu se uită la bani când vine vorba de frumusețea părului său. Chiar dacă folosește multe produse profesionale, din rutina săptămânală nu lipsește masca de păr obținută din ulei de măsline, ulei de ricin, vitamina A uleioasă, un gălbenuș, câteva picături de lămâie și puțin gaz natural.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan folosește măștile bunicii

Se amestecă ingredientele, se aplică pe păr, se păstrează în jur de jumătate de oră, apoi se spală în mod obișnuit. La rândul său, Andreea Bălan folosește o mască asemănătoare, pe care o știe de la bunica sa, obținută din ulei de ricin, ulei de măsline, vitamina A și un gălbenuș, iar părul său arată mereu proaspăt.

Cum își păstrează podoaba capilară Carmen Brum

Nici Cristina Cioran n-a scăpat de problemele cu părul dar acesta și-a revenit miraculos după ce a început să folosească măști cu ou, ulei de măsline, ulei de cocos, argan și ricin, la care a adăugat vitamina A. Apreciată pentru părul său frumos și bogat, Carmen Brumă are o rețetă care spune că nu dă greș niciodată. Amestecă ulei de cocos, ulei de măsline și un gălbenuș de ou, ține masca pe cap cât mai mult timp, apoi spală părul în mod obișnuit. Rezultatele se văd imediat.

Ce măști de păr folosește Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a avut probleme cu căderea părului

Nici Jennifer Lopez n-a scăpat de căderea părului, dar și-a rezolvat toate problemele folosind produse de îngrijire naturale de la Hers, bazate. „Masca de păr este formulată cu keratină pentru a ajuta la repararea daunelor de pe părul suprasolicitat.

Este ultra-hidratantă și acționează pentru a netezi firele aspre. Masca conține ulei de nucă de cocos și unt de shea, împreună cu o mulțime de alte ingrediente hrănitoare pentru a ajuta la reabilitarea părului deteriorat și pentru a-i reda strălucirea. Dacă muncesc foarte mult și simt că părul meu trece prin multe, folosesc această mască de două ori pe săptămână”, susține Lopez.

Cardi B, secretul unui păr de revistă

Secretul lui Cardi B

Cu ceva timp în urmă, Cardi B a vorbit pe contul de socializare despre masca pe care o folosește pentru a avea un păr de reclame. „Tocmai am terminat de adăugat ulei de argan, iar acum voi pune maioneză, ulei de ricin și ulei de măsline. Știu că este foarte mult ulei, dar parul are nevoie de multă hidratare”, a spus vedeta.

Ea a mai adăugat banane, ouă, două ingrediente care ajută mult podoaba capilară. “Acest tratament este foarte bun pentru bucle. Este o mască eficientă, care ajută părul să crească mai repede. Toate lucrurile bune pe care le mănânci le poți pune și în părul tău. Iată rezultatul final al amestecului pe care mi l-am pus în păr mai devreme. Ajută foarte mult la creșterea părului.”, susține vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre