Simona Ionescu / Redactor Șef

„Tu cu Andra mai sunteți împreună?” Răspunsul a fost sec: „Nu”. Încă o despărțire în showbizul autohton

„Tu cu Andra mai sunteți împreună?” Răspunsul a fost sec: „Nu”. Încă o despărțire în showbizul autohton
Despărțirile se țin lanț în showbizul românesc. după ce au format cupluri ani la rând, își spun la revedere. Sau nici măcar.

Încă o despărțire s-a produs în showbizul autohton. Protagoniștii și-au spus „Pa” după trei ani de relație. Ba mai mult, nu au făcut publică decizia lor. Au încercat să o țină ascunsă cât s-a putut. Abia acum, artistul din relație a recunoscut, printr-un răspuns monosilabic, sec, despărțirea. „Tu cu Andra mai sunteți împreună?”, a fost întrebat. Răspunsul a fost sec: „Nu”.

Lino Golden a confirmat pe Insta Story despărțirea de designerul Andra Ghinea. Povestea lor de dragoste cu năbădăi a făcut deliciul presei, dar acum a ajuns la final. După trei ani de relație. Cei doi nici măcar nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare.

Încă o despărțire în showbizul autohton

S-au văzut, s-au plăcut, s-au iubit și s-au despărțit. După mai bine de trei ani de relație, Lino Golden și Andra Ghinea și-au spus „Pa” și și-au dat „unfollow”. Acest detaliu a fost primul observat și care a ridicat semne de întrebare.

Vestea despărțirii celor doi vine e un șoc pentru fanii artistului. Unii se gândesc că poate, și de data aceasta, cei doi se vor împăca. Mai ales că, de-a lungul timpului, au mai fost astfel de situații.

În urmă cu ceva timp, când au apărut primele zvonuri că s-ar fi despărțit de iubita sa, Lino Golden a declarat că preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

„Ce e între noi, e mai pur. M-am așteptat să fie știri de genul, nu mă deranjează. Nu o deranjează nici pe ea, suntem amândoi niște adolescenți maturi și gândim suficient de mult încât să nu ne afecteze lucruri de genul. Lumea vede doar ce vrea să vadă, nimeni nu știe exact, decât noi doi, certuri și chestiile de genul sunt stric ce scrie acolo, n-am confirmat nimic”, declara Lino Golden în urmă cu ceva timp. El i-a și dedicat iubitei sale, acum „fostă”, o piesă.

Sursa foto: Pixabay, Instagram

Animalele de companie ale celebrităților. Ultimele achiziții

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre