Simona Ionescu / Redactor Șef

Uau! Uite cum arată acum fiul lui Donald Trump și al Melaniei! Barron are doi metri înălțime

Uau! Uite cum arată acum fiul lui Donald Trump și al Melaniei! Barron are doi metri înălțime
Barron Trump, fiul fostului președinte al SUA și al fostului model Melania, a devenit bărbat în toată regula. Pe vremea când tatăl său era cel mai puternic om al lumii, presa de peste Ocean a speculat că Barron ar suferi de autism.

„El este noul turn Trump (n. Trump Tower)!”, au glumit paparazzi care l-au surpins pe adolescentul Barron ieșind din clădirea tatălui său, alături de Melania. Tânărul are acum 2 metri înălțime, însă și-a păstrat trăsăturile dulci, de copil. În plus, a rămas la fel de protector cu mama lui, în imagini observându-se că îi ține geanta.

Melania, cu o înălțime de 1,70 cm pare un copil pe lângă fiul ei, în vârstă de doar 15 ani.

Barron și-a depășit tatăl în înălțime, Donald Trump având 1,90 cm.

Tânărul locuiește alături de familia sa în Manhattan și este în permanență însoțit de bodyguarzi. Presa străină titrează că tânărul Barron este un adolescent extrem de manierat, decent și se simte stânjenit când toate privirile sunt îndreptate către el. Deși s-a născut și a crescut în lumina reflectoarelor.

„Baby Barron”

Imaginile apărute în presă cu Barron i-au trezit sentimente de mândrie tatălui său, care a făcut și o glumă.

Eric Trump

„Barron are 2 metri, vă vine să credeți? Și are doar 15 ani.”, a spus fostul președinte. „Eric e mic de înălțime, el are doar 1.98 cm!”, a spus Trump despre fiul lui din căsnicia anterioară. Eric are 37 de ani și era, până acum, cel mai înalt din familia prezidențială.

Barron suferă de autism?

Portivit familiei Trump, nu. Însă comportamentul ieșit din tipare al tânărului Trump a stârnit astfel de suspiciuni. Un vlogger a postat, în urmă cu mai mulți ani, un video în care arăta un colaj de imagini cu Barron în timp ce se prefăcea că bate din palme, fără să-și atingă palmele, ori avea ticuri pe care se chinuia să le stăpânească.

Melania Trump a trimis atunci o echipă de avocați peste youtuber, iar acesta a fost obligat să înlăture clipul din spațiul public.

Cel care a creat colajul a declarat presei că și el suferă de autism, fiind diagnosticat la vârsta de 5 ani. „Cred cu tărie că Barron se află în spectrul autist și am vrut doar să îl ajut, ca oamenii să nu îl mai umilească pentru comportamentul său”, a spus internautul care a scăpat ca prin urechile acului de furia Melaniei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre