Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima fiță în modă, lansată de Rihanna, e legată de picioare și de mulți, mulți bani

Ultima fiță în modă, lansată de Rihanna, e legată de picioare și de mulți, mulți bani
Extravaganțele în rândul starurilor nu sunt de noutate. Celebritatea și bogăția au mers întotdeauna mână-n mână cu gesturile ieșite din comun. În cazul de față, mai în glumă -mai în serios, au ajuns până la picior.

Mai concret, o vedetă insistă să ridice piciorul în eventualitatea cazului în care cineva o întreabă cât e ora. În ultimele apariții publice a asortat cizme mulate Balenciaga cu un ceas cu diamante prins la una din glezne. Bijuteria costă „doar” aproape jumătate de milion de euro. Rihanna (35 de ani), căci despre ea este vorba, a devenit miliardară în anul 2021. În prezent averea ei este de 1,4 miliarde de dolari. Ea este una dintre cele mai iubite artiste la nivel internațional.

Miliardară deja de 2 ani, Rihanna este adepta extravaganțelor vestimentare (Sursa foto: Instagram)

De-a lungul anilor, cântăreața a reușit să atragă atenția publicului nu doar prin calitățile sale muzicale, ci și prin afacerile de succes în care s-a lansat. Amintim aici linia de cosmetice și produse de make-up, sau colecțiile de lenjerie intimă ce se lansează, anual, prin show-uri fabuloase. Însă, a ieșit în evidență și  prin modul în care apare în public. Puteți doar să faceți un salt în memorie și să revedeți prima imagine când aceasta și-a etalat burtica de gravidă, însărcinată fiind, în lună avansată, cu primul copil. Apoi toate aparițiile ce au urmat.

Artista trebuie să ridice piciorul ca să vadă cât e ceasul

De data aceasta, artista s-a afișat la Grand Prix Formula 1, în Las Vegas, cu o bijuterie de ceas, la propriu, în valoare de 400.000 de euro, purtat la gleznă. Rihanna iubește bijuteriile și are o colecție impresionantă de ceasuri de lux. Pentru apariția publică în care și-a etalat și noul look cu plete blonde, celebra cântăreață a decis să își înnobileze picioarele, purtând ceasul cu diamante la gleznă. Este vorba de un ceas din aur alb de 18 karate, care conține nu mai puțin de 155 de diamante.

Rihanna a purtat la gleznă un ceas din aur alb cu 155 de diamante, în valoare de 400.000 de euro (Sursa foto: Instagram)

Imaginile cu glezna la care atârna o avere a ajuns virală pe internet. Nu e prima dată când Rihanna își pune în valoare picioarele. La un alt eveniment, a purtat un inel de 1 milion de dolari, la degetul mijlociu de la un picior. Cântăreața în vârstă de 35 de ani a devenit anul acesta mamă pentru a doua oară. Ea are doi băieți cu rapperul ASAP Rocky.

Surse foto: Instagram, Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre