Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep e cu ochii pe ceasul de 80.000 de euro. Ultimul mesaj al sportivei e plin de subînțeles

Simona Halep e cu ochii pe ceasul de 80.000 de euro. Ultimul mesaj al sportivei e plin de subînțeles
După ce a fost numărul 1 mondial în tenis, Simona Halep este ținută pe tușă nejustificat de mult, sub acuzația de dopaj, fără ca declarațiile, dovezile și probele prezentate de aceasta, care arată că o eventuală contaminare a fost accidentală, să fie luate în calcul. Sportiva nu se lasă însă, ea se antrenează constant și are un mesaj cu subînțeles pentru toți cei implicați. Le arată ceasul.

Simona Halep e sigură că le va suna ceasul tuturor celor care insistă să o țină cât mai departe de terenul de joc și, în timp ce se antrenează, stă cu ochii pe piesa de 80.000 de euro pe care o poartă la încheietură.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din 7 octombrie 2022. De atunci așteaptă să îi fie judecat cazul, însă autoritățile sportive internaționale continuă să amâne pronunțarea. În lipsa unui alt verdict, care e așteptat din partea TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), fostul număr unu mondial se supune suspendării stabilite de ITIA (Agenția Internațională a Integrității în Tenis). Aceasta se întinde pe 4 ani, urmând să înceteze în data de 6 octombrie 2026.

Abia acum, Patrick Mouratoglou, cel care a antrenat-o pe Simona Halep, a recunoscut că a drogat-o din greșeală (Sursa foto: Instagram)

Substanța la care sportiva noastră a fost depistată pozitiv la US Open 2022 se numește Roxadustat. În septembrie 2023, după ce un an a fost suspendată provizoriu, Simona Halep a aflat că perioada totală a suspendării ei este de 4 ani.

Patrick Mouratoglou, cel care a antrenat-o pe Simona Halep în ultima perioadă în care a fost în circuit, a rupt tăcerea, în acest weekend. După ce în ultimul an preparatorul vedetă a avut foarte puține declarații publice de suport la adresa sportivei sale, acum acesta a recunoscut că el a fost cel care a pus în joc cariera Simonei Halep. El i-a dat fostului lider mondial suplimentul care s-a dovedit a fi contaminat cu Roxadustat.

Simona Halep e cu ochii pe ceasul Big Bang One Click Sapphire

În aceste zile Simona Halep (32 de ani) se află în Dubai. Acolo continuă antrenamentele intense pe care nu le-a abandonat nicio secundă chiar dacă acum mai bine de un an a fost suspendată ITIA. În așteptarea deciziei TAS, sportiva joacă tenis intens, e în formă maximă și are un mesaj pentru toți cei care au legătură cu cazul ei de dopaj. Sportiva le arată ceasul, iar mesajul e lesne de înțeles pentru toată lumea.

Simona Halep nu se desparte de ceasul ei în valoare de 80.000 de euro (Sursa foto: Instagram)

La încheietura mâinii, Simona Halep poartă un ceas care valorează cât un apartament bun, 80.000 de euro. Este vorba de un ceas Hublot Big Bang One Click Sapphire. De când l-a primit, sportiva nu se departe niciodată de el. „Piesa mea specială”, a notat Simona Halep pe imaginea în care își etalează încheietura. Ea a postat și o imagine cu reversul ceasului, care a fost gravat special pentru ea în momentul în care a devenit numărul 1 WTA.

Încă din 2016 Simona Halep a semnat un contract  substanțial cu celebra casă de ceasuri de lux din Elveția, devenind imaginea Hublot.

Ceasul prețios al Simonei Halep are valoare sentimentală, fiind gravat cu numele ei și felicitări în momentul în care a ajuns numărul 1 mondial în tenis (Sursa foto: Instagram)

După ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj compania elvețiană a decis să șteargă imaginea româncei din secțiunea „Parteneri”, acolo unde se mai află Novak Djokovic (Serbia), Karolina Pliskova (Cehia), Elina Svitolina (Ucraina) și Borna Coric (Croația). Hublot este un producător de ceasuri de lux elvețian fondat în 1980 de italianul Carlo Crocco. Compania operează ca o subsidiară deținută în totalitate a conglomeratului francez de lux LVMH.

Pe parcursul colaborării cu firma din Elveția, Simona a primit de la aceasta ceasuri în valoare de sute de mii de euro, cel mai scump fiind  și preferatul ei, un Big Bang One Click Sapphire gravat special pentru ea, și a cărui valoare se ridică la 80.000 de euro.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre