Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima veste despre cuplul Andreea Bălan – Victor Cornea e de-a dreptul explozivă. Tenismenul e tată fericit

Ultima veste despre cuplul Andreea Bălan – Victor Cornea e de-a dreptul explozivă. Tenismenul e tată fericit
La scurt timp după ce a devenit iubitul Andreei Bălan, tenismenul Victor Cornea a fost introdus și în viața fiicelor acesteia. A fost o surpriză pentru toată lumea faptul că noul iubit al vedetei le-a cunoscut pe cele mici foarte repede. Ulterior, surpriza a fost și mai mare atunci când au apărut imagini care dovedeau modul exemplar și părintesc în care tânărul sportiv știa să se poarte și să se joace cu puștoaicele.

În repetate rânduri Andreea Bălan la filmat pe Victor Cornea, iar acesta a distribuit la rândul său imaginile postate de artistă pe rețelele de socializare. În imagini apare ba cu fetițele ei în brațe, ba jucându-se foarte frumos cu acestea, dovedind că știe să se poarte exact ca un tată. Inclusiv le-a învățat să joace fotbal și le-a cumpărat mașinuțe teleghidate.

Oamenii s-au întrebat cum de un tânăr care are doar 30 de ani și despre care se știa că este într-o primă relație serioasă din viața lui are un astfel de comportament părintesc natural cu niște copii. Cancan a aflat secretul din spatele comportamentului atipic al tânărului sportiv.

Victor Cornea nu este la o primă interacțiune solidă și intimă cu un copil. Chiar dacă are doar 30 de ani el este, de un deceniu deja, tată. Fiul său, Luca, conform dezvăluirilor jurnaliștilor, a venit pe lume când sportivul abia ieșise din adolescență, având 20 de ani. La acea vârstă tânărul a avut o relație în care a venit pe lume un copil, însă cuplul nu a funcționat mult timp.

Iată de ce se poartă ca un tata Victor Cornea cu fetițele Andreei Bălan

Informația despre fiul secret a fost confirmată chiar de tenismen, care a recunoscut că are un fiu pe care îl cheamă Luca. Andreea Bălan a aflat despre existența băiatului încă de la începutul relației. Ba mai mult, fetițele ei l-au și cunoscut pe acesta, și au petrecut momente de sărbătoare împreună, ca o familie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Ca să-l protejeze de o expunere mediatică, având în vedere că imaginea sa prin prisma rezultatelor sportive devenea tot mai publică, Victor Cornea a ținut cât de mult a putut la intimitatea fiului său. Nici măcar atunci când a fost întrebat dacă își dorește un copil, acesta nu a spus că de fapt el este deja tata și că fiul său este mărișor.

Fiul lui Victor Cornea are stofă de sportiv. Joacă la un club important

Jurnaliștilor, Victor Cornea le-a confirmat existența fiului și a precizat că acesta se numește Luca și că este elev în clasa a V-a. Pe mamă o cheamă Irina, e din București. Cei doi au avut o relație „cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr”, după cum a precizat sportivul pentru sursa citată. Copilul a apărut în viața lor într-o perioadă în care Victor Cornea stătea mai mult în Statele Unite ale Americii, astfel că, după un timp, cei doi iubiți, deveniți părinți la vârste fragede, au decis să o ia fiecare pe drumul lui.

Fiul lui Victor Cornea a fost invitat la aniversarea fiicei Andreei Bălan (Sursa foto: captură video Instagram)

Victor Cornea a mai dezvăluit că Luca și mama sa locuiesc în București. Puștiul a moștenit de la tată pasiunea pentru sport, dar a ales altul, tot cu minge: fotbalul. Cu ajutorul tatălui, mereu implicat și preocupat de bunăstarea fiului, acesta joacă la o grupă de copii a clubului Dinamo București.

Și Andreea Bălan a recunoscut relația cu fiul  iubitului ei. El a fost invitat recent la ziua vedetei, dar și la aniversarea Ellei, fiica cea mare a artistei cu actorul George Burcea, când a împlinit 7 ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre