Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru burlac a capitulat. A recunoscut că s-a însurat

Un celebru burlac a capitulat. A recunoscut că s-a însurat
A avut lângă el cele mai frumoase femei, dar nici una nu a reușit să-l facă bărbat de casă până când a cunoscut-o pe Ana. Acum celebrul burlac a spus cel mai hotărât da din viață.

Până nu demult, subiectul căsătorie nu era adus în discuție, dar acum celebrul burlac s-a însurat. Cum l-a transformat Ana pe Codin Maticiuc din Crai de Dorobanți și burlac convins, într-un bărbat iubitor și un tată fantastic.

„Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim”

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au ajuns în fața ofițerului Stării Civile, mână în mână și s-au căsătorit, departe de ochii curioșilor. Cei doi au doi copii minunați și au dorit ca evenimentul să fie doar pentru ei, fără lumina reflectoarelor.  Cel care a dat vestea a fost chiar Codin, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță.

Codin susține că nu s-a gândit la cununia religioasă, dar, dacă soția sa va dori, o va face de dragul ei. În cazul în care doamna Maticiuc va vrea să îmbrace rochia de mireasă, vedeta susține că ea va fi cea care se va ocupa de eveniment. „Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place. Am făcut partea civilă, o cheamă Ana Maticiuc. Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim!”, i-a mărturisit Codin lui Măruță.

Codin Maticiuc și familia lui fericită

„Nu mă însor, păcatele mele”

Cu ceva timp în urmă, Codin a recunoscut că Ana este slăbiciunea lui, dar susținea cu tărie că nu se va însura. „Nu mă însor, păcatele mele. Nici ea nu vrea. Nu ne plac petrecerile astea. Ne plac petrecerile alea la care chiar te distrezi, nu unele unde ai o mie de obligații. Noi, de exemplu, la Smaranda nu am făcut botez, nu am făcut petrecere.

Ne-am dus la biserică și am venit acasă cu nașii. Aia a fost”, a declarat atunci Codin Maticiuc. Flavia Mihășan, actrița Maria Dinulescu, Raluca Lăzăruț, Anna Lesko, Rodica Miron și Gina Pistol sunt doar câteva dintre divele care au făcut parte din lista cuceririlor lui Codin Maticiuc. Vedeta a recunoscut la un moment dat că „sunt prieten cu toate fostele mele prietene. Cred că m-am comportat cât se poate de ok și am încercat să nu le fac să sufere”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre