Simona Ionescu / Redactor Șef

Un mare fotbalist și o fostă vedetă tv își trăiesc iubirea departe de România. O să vă placă să-i revedeți

Un mare fotbalist și o fostă vedetă tv își trăiesc iubirea departe de România. O să vă placă să-i revedeți
Chiar dacă au ajuns să trăiască în străinătate, vedetele sunt urmărite de fanii lor autohtoni. Este și cazul unui celebru fotbalist care trăiește de ani buni în Italia.

Cristi Chivu și soția sa, Adelina, fostă vedetă tv, își trăiesc povestea de iubire departe de România. Sunt cât se poate de discreți cu viața lor, dar, uneori, reușesc să își surprindă fanii puternic. Așa s-a întâmplat și acum când Adelina Chivu a distribuit pe rețelele sociale o imagine în care este îmbrățișată tandru de soțul ei. Ea a vrut să marcheze astfel aniversarea celor 15 ani de căsnicie. „Sunteți adorabili împreună! Singurul fotbalist român, care mi-a plăcut vreodată!”, le-a scris un fan. Iar cei mai mulți le-au urat, prin intermediul Instagram, mulți ani în continuare împreună.

Cristi și Adelina Chivu își trăiesc iubirea în Italia

Cristi Chivu și Adelina, soția sa, și-au promis iubire pe viață în fața preotului, în urmă cu 15 ani. Arată la fel de frumoși și îndrăgostiți și în prezent. Fotbalistul nu mai are nevoie de nicio prezentare. Plecat din Reșița, acesta a fost un adevărat star al Naționalei de fotbal a României, pentru care a deținut de nu mai puțin de 50 de ori, în tot atâtea partide, titlul de căpitan. În prezent el este antrenor la Inter Milano, în Italia.

Cristi Chivu și soția sa, Adelina, sărbătoresc 15 ani de căsnicie (Sursa foto: Instagram)

Odată cu acest contract, Cristi Chivu și-a mutat familia în Italia. El și soția sa au împreună două fiice, Anastasia și Natalia, de 12, respectiv 14 ani. Anastasia a reușit să obțină un rol în serialul Adela, de la Antena 1, în care joacă alături de băiatul lui Ilie Dumitrescu și fiica lui Marius Lăcătuș.

Odată cu mutarea în Italia, Adelina Chivu a lăsat în urmă cariera de jurnalist de televiziune (Sursa foto: Instagram)

În ceea ce o privește pe mama fetelor, Adelina, ea a fost prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1. În momentul în care s-a decis mutarea familiei în Italia, frumoasa jurnalistă a decis să lase în urmă cariera în televiziune, și de atunci nu prea a mai apărut pe micile ecrane. Adelina și Cristi Chivu își dedică timpul liber familiei, iar în fiecare an aceștia merg în singuri în vacanță, menționează presa.

Sursa foto: Instagram, Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre