Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedetele lumii au cu ce se mândri. Iată cât de talentați sunt copiii lor

Vedetele lumii au cu ce se mândri. Iată cât de talentați sunt copiii lor
Sunt urmașii celor mai mari vedete ale lumii, așa că nu e de mirare că unii dintre cei mai cunoscuți copii din showbiz nu s-au ferit niciodată să fure lumina reflectoarelor pentru ei înșiși. Și sunt și extrem de talentați.

În ultimele luni, vedete precum Madonna, Beyonce și Pink și-au văzut copiii impresionând spectatorii pe scenă, fie că este vorba de cântat, dans sau alte talente.

În prima seară a turneului, Madonna a fost însoțită și de Lourdes de 27 de ani, dar și de Chifundo „Mercy” James, în vârstă de 17 ani. Mercy a cântat la un pian cu coadă instrumentalul hitului emblematic al mamei sale, „Bad Girl”, în timp ce Lourdes și-a arătat mișcările de dans.

Cu toate acestea, Estere „a furat” ochii spectatorilor în seara de deschidere a turneului său de la Londra, cu mișcări de dans extraordinare pe hit-ul „Bad Girl” al Reginei muzicii pop. Estere a părut a fi o artistă înnăscută, urmând pașii mamei sale cu o demonstrație incredibilă pe scenă. Ea a purtat o ținută galbenă și cizme negre, a fost 100% naturală, în timp ce copia mișcările memorabile ale Madonnei.

Estere, fetița Madonnei, a rupt scena în două la concertul mamei. Sursă foto: daily mail

North West, fiica lui Kim Kardashian și a lui Kanye West, o artistă în devenire

Luna trecută, Kim a dezvăluit capodopera fiicei sale, North, care reprezintă o plajă la apus și și-a apărat fiica în fața celor care au afirmat că nu ar fi putut picta singură lucrări complicate. „Fiica mea și cea mai bună prietenă a ei au urmat un curs serios de pictură în ulei, unde talentul și creativitatea lor sunt încurajate și cultivate.

„Cum îndrăznești să vezi copii făcând lucruri minunate și apoi să încerci să îi acuzi că nu sunt minunate!? Vă rog să nu vă mai faceți de râs cu negativismul și permiteți fiecărui copil să fie genial!”, a spus vedeta. Kim împărtășise anterior un peisaj pictat de fiica sa în 2021, catalogându-l drept un „clasic North West”.

Kim Kardashian și talentata sa fetiță. sursă foto:: daily mail

Cât de talentați sunt gemenii lui Mariah Carey

În 2017, Monroe și Moroccan s-au alăturat mamei lor pe scenă în timp ce aceasta a susținut un concert la The Hollywood Bowl. Împărtășind un moment prețios cu fiica ei, care a fost ulterior filmat pe YouTube, Mariah a îngenuncheat și i-a aruncat o privire plină de dragoste în timp ce îi întindea microfonul pentru ca fetița să poată cânta alături de ea.

Iar în octombrie 2023, copiii lui Mariah i s-au alăturat pentru a face publicitate noii colecții de vacanță de la The Children’s Place. Cei trei au luat parte la activități de sărbători care amintesc de videoclipul lui Mariah, „All I Want For Christmas Is You”, în care vedeta a decorat un brad de Crăciun, s-a jucat cu cadouri și s-a bucurat de un peisaj înzăpezit.

Mariah Carey, fericită cu asemenea copii

Jennifer Lopez, o mamă fericită că are așa copii

Jennifer Lopez a urcat pe scenă pentru Superbown Halftime Show în februarie 2020, alături de Emme, fiica ei și a lui Marc Anthony, care a făcut show. Interpreta în devenire a fost lăudată pe rețelele de socializare, în timp ce vedete de renume, printre care Kim Kardashian West, Padma Lakshmi și tatăl ei, au apreciat că s-a născut o stea.

S-a mai născut o stea…

Emme a intrat pe scenă alături de un cor de copii îmbrăcați identic, ieșind dintr-o cușcă rotundă. Tânăra s-a lansat apoi într-o interpretare electrică a piesei „Let’s Get Loud” de pe albumul de debut al lui J.Lo din 1999, „On The 6”. În timp ce Jennifer a continuat să interpreteze „Let’s Get Loud”, Emme a trecut la o interpretare a hitului „Born In The USA” din 1984 al lui Bruce Springsteen.

Un rockstar în devenire, alături de celebra sa mamă

Willow Sage Hart, fiica lui Pink și a lui Carey Hart, un rockstar în devenire

Aflată în turneu în iunie 2023, Pink a arătat că îi transmite fiicei sale abilitățile sale de rockstar, aducând-o pe scenă alături de ea. Mândrul tată, Carey, a împărtășit imagini ale momentului pe rețelele de socializare, în timp ce Pink și Willow, în vârstă de 12 ani, au interpretat piesa „Cover Me In Sunshine”.

„Atât de mândru de Willz că a urcat pe scenă cu mama @pink! Trebuie să fie un moment suprarealist pentru mama să fie cu fetița ei pe scenă. Se pare că primul spectacol al turneului a fost tare!!!!!’ Abia aștept să ajung la sfârșitul acestei luni și să văd cu ochii mei”, a scris el.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre