Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste mare de la regizorul serialului Clanul. Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose: „Va fi o chestie total discretă, fără tam-tam”

Veste mare de la regizorul serialului Clanul. Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose: „Va fi o chestie total discretă, fără tam-tam”
Va fi bucurie mare în rândul echipei de la Clanul. Theo Rose și Anghel Damian mai au doar foarte puțin și vor deveni părinți cu acte în regulă. Cei doi au hotărât să facă și pasul cel mare.

Invitat în emisiunea lui Selly de pe Youtube, iubitul lui Theo Rose, Anghel Damian a dat vestea cea mare. Cântăreața e foarte fericită.

Face sau nu Anghel Damian nuntă cu Theo Rose? Răspunsul este da, a spus tânărul regizor, spre bucuria tuturor. Chiar dacă se pare că încă nu au fost bine puse la punct detaliile, Anghel Damian a mărturisit că a avut mai multe discuții cu frumoasa cântăreață pe această temă. Cei doi vor însă ca tot evenimentul să fie făcut cât mai discret, doar alături de membrii familiei și cei mai dragi oameni ai sufletului.

„După nunta aia normală, paranghelia…”

Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem ”hai” la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. După nunta aia formală, paranghelia (…)

Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta”, a spus Anghel Damian în cadrul emisiunii lui Selly. Momentul a fost presărat cu zâmbete, pentru că imediat a venit și reacția lui Theo Rose, care fiind prezentă, a amintit: „Zice din ce i-am predat acasă”.

Theo Rose, mai fericită ca oricând

Theo Rose a vorbit, recent, și despre relația pe care o are cu soacra, Anca Damian, cineastă și regizoare, o mamă care i-a transferat fiului toate calitățile ei artistice. „Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă, pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare”, a povestit Theo Rose, la un post de radio.

„Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji”

Dacă în primele luni ale sarcinii, Theo Rose chiar a slăbit, a reușit să pună zece kilograme în plus și n-o deranjează deloc. Din contră, artista spune că ar fi mulțumită să rămână cu greutatea de acum, pentru că are, în sfârșit, obraji. „Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri.

Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți.”, a declarat Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre