Simona Ionescu / Redactor Șef

Viață de divă. Frustrările Madonnei și felul în care le abordează. Fiica ei critică dur falsitatea mamei sale

Viață de divă. Frustrările Madonnei și felul în care le abordează. Fiica ei critică dur falsitatea mamei sale
Internauții sunt geană pe Madonna și comentează deseori că arată mai bine ca la 18 ani. Realitatea este că vedeta se folosește din plin de filtre de întinerire. Marele secret îl dezvăluie fiica sa cea mare, Lourdes.

Zilele trecute, Madonna, 63 de ani și-a arătat adevărata față. Câteva fotografii au fost surprinse la ieșirea dintr-un restaurant în care a cinat cu fiul său, Rocco Ritchie, acum în vârstă de 21 de ani.

Madonna alături de Rocco Ritchie au fost fotografiați când au părăsit localul elegant, la scurt timp după miezul nopții. Dar în timp ce chipul tânăr al Madonnei părea încremenit în timp în postările ei de pe Instagram, nu același lucru se poate spune despre mâinile ei, care păreau mai naturale și nu aveau aceeași netezime pe care Madonna o afișează în rest.

Fotografiile realizate de paparazzi arată însă că realitatea e distorsionată, iar presiunea pe care artista a pus-o, în mod indirect, pe femeile trecute de a doua tinerețe, a fost nejustificată. Așa arată ea, de fapt:

În 2016, Madonna și-a arătat mâinile foarte fine, după ce Daily Mirror a relatat că solista de atunci, în vârstă de 57 de ani, a căutat ajutorul unor profesioniști pentru a alunga ridurile și venele inestetice de pe mâini. „Madonna s-a supus unei sesiuni de mezoterapie cu redermalizare de 250 de lire sterline. Tratamentul, din Rusia, implică micro-injecții de aminoacizi, vitamine și acid hialuronic pentru a stimula producția de colagen care îmbunătățește calitatea pielii”, scriau jurnaliștii.

Madonna, mâini de bunicuță și chip editat cu filtre pentru rețelele sociale

Acum, Madonna și-a arătat mâinile de bunicuță, și, mai mult decât atât, fața total diferită de cea pe care o afișează în spațiul virtual. Apariția Madonnei se suprapune cu detaliile din culisele procesului „epuizant” de audiție pentru rolul actriței care o va interpreta pe Madonna într-un film biografic.

Vorbind cu The Hollywood Reporter, sursele au dezvăluit că audițiile durează uneori și 11 ore cu coregraful Madonnei, urmate uneori de o sesiune de coregrafie alături de Madonna. În timpul audițiilor, actrițele fac lecturi cu Madonna, cât și repetiții ale pieselor acesteia.

Filmul va cere actriței să participe la secvențe de cântat și dans, iar oricine ajunge să obțină rolul râvnit va trebui să urmeze o lună de pregătire riguroasă. Madonna este foarte implicată în filmul autobiografic: nu numai că a participat la scrierea scenariului, dar va face si partea de regie, scrie Daily Mail.

Lourdes explică marele secret al Madonnei: e obsedată de cum o văd alții

Recent, fiica Madonnei a dezvăluit că, de fapt, cu celebra ei mamă e o prefăcută. Lourdes a împlinit 25 de ani pe 14 octombrie 2021. Ea s-a născut din relația Madonnei cu Carlos Leon. De profesie model, moștenitoarea reginei pop are propria voce. La un sfert de secol de viață, ea a găsit puterea și curajul de a vorbi despre relația sa (sui generis) cu mama: „O relație frustrantă, nu întotdeauna ușoară”.

Unul din subiectele de scandal între mamă și fiică e raportarea la propria imagine. În timp ce Lourdes nu ezită să apară pe rețelele de socializare nefardată și cât se poate de natural, inclusiv cu părul de la axile la vedere, neepilat, mama ei e obsedată de imagine și pune filtre nenaturale pe fiecare poză.

Filtrele de pe Instagram te pot face să pari mai tânără cu 40 de ani

Sfaturile mamei pentru fiica ei includ o atenție deosebită a imaginii pe care o arată lumii despre ea. Pentru Madonna contează mai mult care e imaginea pe care o arată lumii, fanilor, decât realitatea. E rațiunea pentru care, de ani de zile, apelează la filtre de întinerire pentru fotografiile pe care le pune, cu generozitate, pe contul ei de Instagram. În toate Madonna arată tânără și frumoasă. O contradicție imensă cu realitatea chipului ei de femeie de 68 de ani, cu obrajii lăsați.

„Mama îmi spune mereu: Procedează cu atenție și gândește-te bine la ceea ce dorești să fie cunoscut despre tine, arată tânăra. (…) Mama insistă să fac cunoscut un carater diferit de aspectului meu. Dar nu, nu vreau și fix asta nu vreau eu de la alții. Nu este real”, a dezvăluit Lourdes.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre