Raluca Sandu a fost una dintre cele mai populare prezenţe din showbiz-ul românesc. pe de o parte datorită carierei în tenis. Ea a fost jucătoare profesionistă. Pe 18 ianuarie 1999, ea a ajuns pe locul 68, cea mai înaltă poziție în clasamentul de simplu, în timp ce locul 228 a fost cea mai bună clasare la dublu, pe 13 septembrie 1999.
Pe de altă parte, celebritatea i s-a datorat numelui, dar și relaţiilor cu diverşi bărbaţi celebri. Fiica fostului președinte al Federației Române de Fotbal a fost logodită cu tenismenul Carlos Moya, a avut o relație cu Ion Alexandru Țiriac ( pe care l-a cunoscut prin intermediul tatălui său), apoi cu Walter Zenga. Relația a început să scârțâie odată cu apariția scandalului ( și a dosarului penal) „Cocaină pentru VIP-uri).
Ca să aibă liniște a plecat în America, l-a cunoscut pe luptatorul K1 Todd Medina, cu care s-a și căsătorit în Las Vegas. În 2019, după o nuntă în București și un an de mariaj, au divorțat. Raluca Sandu a făcut cuplu cu libanezului Nicola, care ulterior a fost și iubitul Ginei Pistol. Au urmat Adrian Popescu, Ciro Castellano ( pe care l-a prins în pat cu altă femeie, în timp ce ea era însărcinată în luna a șasea).
În 2014 s-a mutat în Monaco şi creştea patru copii, doi ai săi, doi ai soţului ei, milionarul israelian Ziv Tetelman. Cei doi erau acționari la o clinică de lux, iar între timp pare că s-au despărțit. Raluca Sandu a învățat după turbulențele tinereții să își țină viața intimă în privat.
Fiica lui Mircea Sandu s-a lăsat de tenis și s-a apucat să jocea padel
Chiar dacă s-a retras de mult din tenisul profesionist, Raluca Sandu nu a lăsat antrenamentele care o mențin în formă, deoparte. Doar a schimbat rachetele. Acum nu mai folosește unele cu filament, ci rachetele de padel, sportul de rachetă cu cea mai mare dinamică la nivel mondial.
Fiica lui Mircea Sandu, fostă jucătoare profesionistă de tenis, are acum ranking în World Padel Tour, ca sportiv român, fiind o prezență constantă și agreabilă la competițiile internaționale.
Are deja șase meciuri WPT jucate, conform site-uylui oficial. Este așa de pasionată încât, chiar și atunci când își vizitează tatăl în România, caută să își aloce timp să joace padel la clubul din Herăstrău.
Istoria fascinantă a noului sport nou care a cucerit lumea
Începând cu luna iulie, padelul este un sport recunoscut oficial și în România, în țară existând deja mai multe cluburi, dar și o competiție internă, cu adresabilitate națională, Liga Cluburilor de Padel, inițiată de sportivii timișoreni.
Padelul a apărut în anul 1969, la Acapulco, în Mexic, din inițiativa unui om de afaceri nativ, Enrique Corcuera. Totul a pornit din dorința afaceristului de a-și proteja terenul de tenis de vegetația care îi invada curtea. Drept pentru care a ridicat pereți în jurul acestuia. Realitatea e că pereții o ajutau însă mai ales pe soția lui, să nu mai scape mingile în decor, când juca. Un prieten al lui Corcuera a găsit conceptul cu pereți care înconjoară un teren de tenis nu doar surprinzător, ci și foarte interesant.
I-a plăcut mai ales posibilitatea de a prelua în continuare mingile care loveau pereții, fără să se oprească jocul. Astfel, el a dezvoltat ideea. A creat un teren oficial, cu pereți de sticlă, reguli de joc clare, care se aplică și în prezent. Noul sport a primit propriul nume, padel, și a fost „exportat” în Spania. Aici a devenit aproape imediat o adevărată obsesie națională, apoi a cucerit țară după țară. În prezent sunt peste 8 milioane de jucători de padel în întreaga lume, în principal în țările hispanice, mai arată Padel Center.
Sursa foto: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook