Simona Ionescu / Redactor Șef

Viața neștiută a lui David Beckham. E pentru prima dată când i se întâmplă

Viața neștiută a lui David Beckham. E pentru prima dată când i se întâmplă
În primăvară, David Beckham a stârnit îngrijorarea fanilor, în timp ce le arată o parte din grădina sa de lângă casa din Cotswolds.

Grădina lui David și Victoria Beckham rivalizează cu un refugiu de vacanță. Dar fanii tot sunt foarte îngrijorați. Soțul Victoriei Beckham a fost fotografiat în timp ce se ghemuia în iarbă, lângă unul dintre stupii săi multipli, purtând doar o cămașă obișnuită cu mânecile suflecate.

Soții Beckham sunt la fel ca familia regală cu pasiunea lor pentru apicultură, deoarece prințul Charles și ducesa Camilla au și ei stupii lor privați la reședința lor rurală, Highgrove, în Tetbury. În pandemie, mai exact pe durata lockdown-ului, David Beckham a decis să se facă apicultor și să își producă propria miere, ca un back-up în caz că afacerile fotbaloistice și de imaginea nu mai au randament. El a instalat stupii în anul 2020.

Procesul prin care vedeta a asamblat un stup de albine cu ambalaj plat în timpul pandemiei a fost documentat de soția sa, Victoria. „David a decis să înceapă să construiască stupi de albine”, a postat Victoria Beckham pe Instagram, într-un clop

În care își întreabă soțul despre noul său proiect. „Vei fi foarte fericită când vom avea propria noastră miere”, i-a rpsuns acesta. Doi ani mai târziu, cu grădina plină de mii de albinuțe care locuiesc în zeci de stupi Flow achiziționați de pe Amazon, al căror preț trece, individual, de 459 de lire sterline.

Vara 2022: prima recoltă de miere a lui David Beckham

Confortm Hellomagazine!, Ferma convertită a familiei în valoare de 6 milioane de lire sterline este plină de alte caracteristici impresionante, inclusiv o pivniță de vinuri, propriul său lac artificial și o piscină în aer liber. Există, de asemenea, o sală de gimnastică, un birou pentru Victoria și o cămară uluitoare în interior. Decorul este rustic și totuși modern, iar familiei îi place să își petreacă vacanțele relaxându-se acolo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Vara aceasta e prima dată în viața familiei Beckham când recoltează mierea de pe propria moșie. „Cine ar fi știut că voi fi atât de emoționat de prima mea recoltă de miere 🍯 Totul a început cu mine și Cruzie (n.r. fiul Cruz Beckham) construind primul nostru stup în lockdown, cu 3 ani în urmă. Sunt atât de emoționat, oh! Și e ala de bună mierea! Albinele mele au produs-o”, a scris David Beckham pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre