Simona Ionescu / Redactor Șef

Vica Blochina, după Survivor: „I-am cerut scuze fiului meu dacă nu am fost o mamă bună”

Vica Blochina, după Survivor: „I-am cerut scuze fiului meu dacă nu am fost o mamă bună”
Eliminarea de la Survivor în ediția din 1 februarie a făcut-o pe Vica Blochina să răsufle ușurată. Avea nevoie de momente de liniște.

Vica Blochina și-a sunat imediat copilul după ce a plecat din emisiune, iar când i-a auzit vocea nu s-a mai putut abține și a început să plângă în hohote. Blonda a încercat, printre sughițuri să-i explice copilului cât de mult i-a lipsit și să-și ceară iertare, mai ales că Edan nu a fost de acord ca mama să meargă în concurs și a fost foarte supărat. „Am un cumul de emoții. Am ajuns la hotel foarte fericită, abia așteptam să beau ceva, apoi m-am trezit plângând, e foarte ciudat, Survivor te resetează foarte tare la creier. Psihic, te debusolează puternic.

“Îmi treceau prin cap toate imaginile din viața mea, a fost un cumul de emoții, îmi ceream scuze dacă nu am fost o mamă bună”

Primul lucru când am primit telefonul l-am sunat pe Edan. Nu am putut să vorbesc cu el mare lucru, pentru că plâgeam isteric la telefon, cred că am speriat copilul. Îmi ceream scuze pentru tot, îmi treceau prin cap toate imaginile din viața mea, a fost un cumul de emoții, îmi ceream scuze dacă nu am fost o mamă bună, îi spuneam că sper că nu l-am dezamăgit. Cred că copilul meu nici nu a înțeles ce vreau să spun. De-abia aștept să ajung acasă și să-l strâng în brațe și să fie mândru de mine”, a povestit Vica Blochina, pe Instagram.

Edan a ales să locuiască la tatăl său

Invitată cu ceva timp în urmă în podcast-ul „Fiță cu Adiță”, Vica a povestit Edan a ales să locuiască de o perioadă acasă la tatăl său, Victor Pițurcă. Nu i-a convenit când a aflat asta, însă i-a respectat alegerea.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece…”, a mai spus Vica.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre