Simona Ionescu / Redactor Șef

Viciul Ioanei Năstase, dincolo de Cezărică. Ilie Năstase o să-și pună mâinile în cap

Viciul Ioanei Năstase, dincolo de Cezărică. Ilie Năstase o să-și pună mâinile în cap
Au trecut șase luni de la scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase și toate lucrurile merg din ce în ce mai bine. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și afaceristul îi face toate poftele.

La începutul anului, Ilie Năstase a fost acuzat de violență domestică, dar între timp lucrurile s-au calmat. Ce face acum frumoasa Ioana Năstase.

Viciul Ioanei Năstase. Ilie o să-și pună mâinile în cap

Ioana și Ilie Năstase se iubesc mai mult ca niciodată, iar afaceristul îi pune lumea la picioare. Dar, ca la orice femeie care se respectă, shopping-ul întreține dragostea, iar Ilie Năstase nu comentează. De ziua de naștere, Ioana și-a dorit un cal, iar Ilie i-a îndeplinit dorința și uite așa a intrat Cezărică în viața acesteia.

Și nu orice cal, ci un pur sânge adus din Belgia, de care bruneta pur și simplu s-a îndrăgostit iremediabil. Dar ca să călărească un asemenea cal, Ioanei îi trebuia și un echipament pe măsură. Bineînțeles, că Ilie Năstase s-a conformat, i-a dat cardul Ioanei și aceasta s-a pus pe treabă.

Cât a costat-o pe Ioana

Potrivit informațiilor oferite de Click, recent Ioana a fost surprinsă într-unul dintre marile mall-uri din București, unde a stat nu mai puțin de șase ore.

Ce-i drept, soția lui Ilie Năstase a găsit tot ce i-a dorit sufletul, de la cizme de călărie la pantaloni și multe alte lucruri, dar a și cheltuit 3500 de euro. Dar ce înseamnă această sumă când la mijloc e dragostea pentru un superb armăsar?

„Am cumpărat trei plase cu încălțăminte și nouă plase cu hăinuțe”

Nici în vacanța din Grecia, Ioana nu a fost mai puțin cheltuitoare, așa că și-a reînnoit garderoba cu multe lucruri frumoase, care i-au umplut sufletul de bucurie. ”Am o slăbiciune pentru haine, aşa că nu m-am putut abţine când am văzut pantofi sau rochii. Am cumpărat trei plase cu încălţăminte şi nouă plase cu hăinuţe.

Erau prea frumoase, nu am putut să mă abţin. Nici nu ştiu pe unde o să le mai bag, pentru că în geamantan nu mai au loc. Când o să mă vadă Ilie o să-şi pună mâinile în cap. Cred că hainele au fost mai scumpe decât vacanţa”, a spus Ioana, potrivit Click.

Sursă foto: click, instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre