Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Cornea face echipă bună cu viitoarea soacră. Ce face sportivul când Andreea Bălan nu e acasă

Victor Cornea face echipă bună cu viitoarea soacră. Ce face sportivul când Andreea Bălan nu e acasă
10 septembrie a fost o zi specială pentru mama Andreei Bălan. Femeia care i-a dat viață împlinit 66 ani și cu această ocazie s-a aflat și în ce relație se află Victor Cornea cu viitoarea soacră.

Mama Andreei Bălan a fost extrem de bucuroasă pentru că fiica alături de viitorul ginere i-au fost alături și i-au făcut cea mai minunată zi.

Artista i-a arătat mamei sale, ca în multe alte momente, cât e de fericită e că o are lângă ea și i-a făcut o surpriză care a bucurat-o enorm. De data nu singură, ci alături de bărbatul pe care-l iubește, Victor Cornea. Cei doi au cumpărat un tort delicios, un superb buchet de flori și au venit acasă, unde s-a încins o petrecere pe cinste alături de cele două fetițe care s-au atașat foarte mult de sportiv.

Mesaj impresionant din partea vedetei

Mai mult, Andreea Bălan i-a transmis mamei sale și un mesaj de suflet. „Mami, ești o binecuvântare pentru noi! Îți mulțumesc că m-ai crescut frumos, m-ai iubit și m-ai susținut necondiționat, indiferent de cum m-a dus viața. Îți mulțumesc că ești alături de Ella și de Clara din primele zile de viață și că le creștem împreună cu multă bunătate, iubire și fericire.

 

„Te Iubiiim Enorm! Laa mulți aaani! Să ne traiesti 1000 de ani sănătoasă și voioasă”

Ești echilibrul nostru și stâlpul de care avem nevoie toate 3. Azi de ziua ta, strig în gura mare ca ești cea mai minunată mamă și bunică!!! Te Iubiiim Enorm! Laa mulți aaani! Să ne traiesti 1000 de ani sănătoasă și voioasă!”, a spus Andreea Bălan pe Instagram.

Victor Cornea doarme în casa Andreei Bălan

Nu doar fetițele l-au acceptat pe Victor Cornea în viața lor ci și mama Andreei Bălan, care îl place mult pe bărbatul care-i face fata fericită și, posibil, viitor ginere. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, situația e foarte strânsă între cei doi, iar atunci când Andreea se află în turnee, tenismanul locuiește în casa cântăreței, unde pune țara la cale cu mama vedetei și se distrează de minune cu micuțele.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre