Simona Ionescu / Redactor Șef

Videoclip viral. E incredibil ce au făcut nevestele deținuților la gardul pușcăriei!

Videoclip viral. E incredibil ce au făcut nevestele deținuților la gardul pușcăriei!
Pentru că nu au putut fi împreună de Revelion, iubitele unora dintre deţinuţi închiși la Gherla au venit la gardul închisorii. Din boxe au răsunat manelele, iar fetele au dansat și s-au distrat timp de două ore.

Revelion la gardul închisorii de la Gherla. Manele și artificii pentru deținuți, cu dedicație de la iubitele lor

La final, un foc de artificii a încheiat distracția. În noaptea dintre ani, câteva fete s-au strâns în fața Penitenciarului Gherla, la câțiva metri distanță, pentru a-i surprinde pe băieții închiși, potrivit gherlainfo.ro. Ca să-i distreze pe iubiții aflați în celule, femeile au adus artificii, boxe și au dansat în drum. Deținuții au urcat la ferestre, la gratii, și au chiuit de bucurie. Șoferii care treceau prin zonă i-au ”salutat” prin claxoane.

În noaptea dintre ani, deţinuţii care îşi ispăşesc pedepsele în Penitenciarul Gherla au avut parte de o surpriză. O adevărată petrecere a fost organizată pentru ei de către iubitele care îi așteaptă acasă. La gardul închisorii, fetele au făcut show, otul cu un singur scop: să le aducă bucurie deținuților.

„Când mă eliberez, o să fiu teroarea voastră!”

Din boxe au răsunat manelele lui Dani Mocanu, cu dedicație:

„M-ați băgat în închisoare, nu am să vă iert vreodată

Vin și mă răzbun, chiar de mai intru o dată

Nici o închisoare nu o să mă potolească

Când mă eliberez, o să fiu teroarea voastră!

V-ați pus împotriva mea, nici nu știți în ce-aţi intrat

Răzbunarea nu o opriți cu o mie de mascați

Vin acasă și va arăt ce mi-am pus în gând

Vă nenorocesc pe toți și mă întorc râzând!”

Pentru că nu au putut fi împreună de Revelion, iubitele s-au gândit să organizeze o seară specială pentru deținuți. Chiar dacă de la distanță, ambele tabere s-au distrat pe cinste. La miezul nopții, condamnații s-au bucurat şi de un spectacol de artificii, organizat la câţiva metri de zidurile închisorii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre