Simona Ionescu / Redactor Șef

Virginitatea lui Dani Oțil, apărată cu strășnicie de mama și bunica. Ce au pus la cale femeile, când era adolescent

Virginitatea lui Dani Oțil, apărată cu strășnicie de mama și bunica. Ce au pus la cale femeile, când era adolescent
Viața intimă a vedetelor nu mai este un subiect chiar tabu. Ele povestesc deseori din zona privată, și uneori, detaliile sunt surprinzătoare. Despre fostul iubit al Mihaelei Rădulescu se știau multe, dar că Virginitatea lui Dani Oțil a fost apărată cu strășnicie de două femei, nu. Nu până acum.

Îndrăgitul prezentator al celui mai urmărit matinal, Dani Oțil, are o poveste de viață plină de picanterii. În copilărie, a crescut la Reșița, dar și la sat, la bunica sa, unde își petrecea toate vacanțele. Vedeta a povestit cum a fost „salvat” de mamă și bunică pentru a nu-și pierde virginitatea într-una din vacanțe. Nu prea i-a convenit, dar nu a avut de ales, decât să susțină și el povestea lor, ca să se poată da mare în fața prietenilor. Care, evident, îl invidiau pentru așa-zisa experiență de care ei încă nu avuseseră parte.

Totul s-a întâmplat într-o vacanță de vară, când una din fetele din sat, Camelia, despre care acum Dani Oțil susține că este stripteuză în America, s-a îndrăgostit de el. Fata era mai mare ca el, știa ce vrea și ce are de făcut.

„A stins lumina din Căminul Cultural în timp ce jucam tenis de masă. Eram la ultima minge. Și m-a căutat pe întuneric. Mi-a băgat treaba asta. A fost un șoc pentru mine”, a povestit Dani Oțil despre primul său sărut, într-un podcast. „M-a pupat cu limba. A fost ceva! Mă întrebam dacă nu cumva îmi iese pe urechi. Nu știam ce e…”, și-a mai amintit vedeta.

Bunica și mama s-au coalizat ca s-i apare virginitatea lui Dani Oțil

Se pare că și lui Dani i s-au aprins călcâiele după fată, iar bunica a simțit nevoia să intervină. Era speriată de diferența de vârstă dintre cei doi. Și nu voia ca puiul familiei să fie corupt. „S-a înfiripat ceva și bunica, pentru a stopa această discrepanță, pentru că erau și niște ani între noi, i-a spus o poveste mamei mele. Mama, a luat povestea și i-a spus-o mamei lui Răzvan. Și, bineînțeles, m-au luat de la țară cu forța. Ca să nu îmi pierd virginitatea! Că asta era frica mamei mele. Mama nu știe că am mai păstrat-o mult, din păcate…”, a relatat Dani Oțil.

Povestea a trecut de la bunică la mama lui Oțil și apoi la cealaltă mamă, suferind, inevitabil, transformări. Cert este că, de la mame au aflat și prietenii lui cei mai buni, Răzvan și Robi. „Eram trei prieteni în gașcă, eu, Robi și Răzvan. Eu mergând des la țară, eram considerat țăranul grupului. Am câștigat respectul grupului după ce au aflat povestea cu iubita de la țară. (…)

„Legat în lanțuri și abuzat”

M-am trezit cu ăștia doi la ușă, care erau băieți de oraș. Golanii mei. Răzvan avea față de parcagiu, Robi era frumos, înalt, arăta ca un interlop, chel, înotător; era bine. Și Răzvan era băiatul lui de mingi. Povestea, prin toate mamele și bunicile a ieșit așa: Eu mai mergeam la scăldat cu fata asta și ca să îmi demonstrez masculinitatea, săream din tot felul de arbori și arbuști, și eram tot timpul zgâriat. Înotam la gropan, unde se spălau și oile, dar asta nu mai contează, că era apă curgătoare.

Și au venit ăștia doi și, pentru prima oară în istorie au zis: „Hai să-ți dăm un Pepsi”. Au plătit ei. S-au pus așa și au zis: „Zi, cum a fost!?”.  Acum nu mai știu toate detaliile, dar povestea a fost așa: eu am fost sechestrat de surorile, căci tipa avea și o soră, și m-au dus la un sălaș. Unde am fost sechestrat 2 zile și 2 nopți. Legat în lanțuri și abuzat sexual de cele două surori.

Eu aveam două șanse. Să contrazic această poveste, sau să devin regele unui grup. Și căutau să vadă unde m-au legat cu lanțurile. Că asta cu lanțurile, a băgat-o mama de la ea, clar. Bunica o fi zis „ciufă”, mama a zis , hai să băgăm lanțuri. Dar eu nu am fost abuzat încă mulți ani de atunci!”, a mai povestit Dani Oțil.

În ceea ce o privește pe Camelia, fata care l-a sărutat prima dată pe Dani, aceasta a ținut sporadic legătura cu el. „Noi ne-am scris la un moment dat, înainte să mă căsătoresc, și am descoperit în poze cu ce se ocupă”, a recunoscut Dani Oțil.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre