Simona Ionescu / Redactor Șef

Wow! Extravaganță cu cinci zero-uri între Dorian Popa șI Babs

Wow! Extravaganță cu cinci zero-uri între Dorian Popa șI Babs
Cuplul momentului, care refuză să se căsătorească dar ar dori urmași, iese din nou în evidență. Un dar extravagant e la mijloc. După ce și-a cumpărat skyjet pentru piscină, Dorian Popa  și-a deschis larg contul bancar pentru iubita sa, Babs.

Dorian Popa și Claudia Iosif, alias Babs, după cum o cunoaște toată lumea, formează unul dintre cele mai durabile cupluri din showbiz-ul românesc. Pare că pe zi ce trece se iubesc tot mai mult, relația lor e tot mai sudată., cei doi locuiesc împreună, în vila albă a actorului și nu pierd ocazia să se gratuleze.

Artistul nu s-a uitat deloc la bani când a decis să îi facă un cadou extravagant iubitei sale Babs. El i-a cumpărat o mașină. Un Mercedes ultimul tip care costă o sumă cu cinci zerouri în euro. „Să o stăpânești sănătoasă! @eusuntbabs”, a scris Dorian pe fotografia în care apare noua achiziție.

Babs este cu cinci ani mai în vârstă decât iubitul ei, Dorian. Are 37 de ani și este designer vestimentar. Ea face ținute sport pe care Dorian le poartă în clipuri sau în aparițiile publice și susține că iubitul ei e cel mai important critic și „consultant” atunci când creează modele noi.

Pe de altă parte, Babs are o siluetă de invidiat, chiar dacă, pe alocuri, a apelat și la esteticieni: picioare lungi, talie de viespe, fund bombat, sâni mari, ochi verzi. Unei asemenea frumuseți nu îi poate sta decât perfect în noua sa mașină luxoasă.


Bucuria nevinovată. O reteță dulce, dar sănătoasă: Level up oatmeal cookies

Iubirea e iubire. Iată cele mai simpatice cupluri de vedete gay


Ce a făcut Babs imediat ce a primit super cadoul

Imediat ce și-a primit cadoul, Babs a împărtășit cu fanii entuziasmul ei. Mașina e decapotabilă, iar interiorul e colorat în yacht blue și are piele beige macciato. Iubita lui Dorian Popa și-a invitat imediat prietena, pe trainerul Ema Uță la plimbare.

Dorian Popa și iubita lui, Babs, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste cinci ani, chiar dacă sunt destul de discreți în ceea ce privește viața lor amoroasă. Acum o lună, tânăra a mărturisit că a și fost cerută de nevastă, doar că a pierdut inelul.

Sursa foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre