Știrea momentului în sportul românesc. Are legătură cu Halep și cu Țiriac 

Știrea momentului în sportul românesc. Are legătură cu Halep și cu Țiriac 
Rețete și vedete a fost prima publicație care a scris informația. Pornea de la Ion Țiriac, care a adus vorba voalat despre așa ceva.

Știrea momentului în sportul românesc are legătură cu Halep și cu Țiriac. Celebra tenismenă în vârstă de 29 de ani a vorbit despre planurile de viitor și a comentat informația lansată de unul dintre cei mai apropiați oameni ai săi, Ion Țiriac.

Așa cum știți, Simona Halep (29 de ani) s-a logodit cu Toni Iuruc, și au dat o petrecere alături de familie și prieteni. Acum, cea mai bună jucătoare de tenis din România a reacționat după ce Ion Țiriac a anunțat că sportiva din Constanța s-ar putea retrage, în curând, din tenis, pentru a deveni mamă.

Amintim că Ion Țiriac a sugerat o anume perioadă atunci când a dat o declarație legată de decizia sportivei de a se retrage de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepţie să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt nişte fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni.

Simona Halep of Romania in action during her Women’s Singles match, second round, against Saisai Zheng of China on the WTA 1000 – Mutua Madrid Open 2021 at La Caja Magica on May 2, 2021 in Madrid, Spain.

Ca Simona să mai joace, trebuie să îşi refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzaţional, dar fragil”, a declarat Ion Țiriac pe 30 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, după ce Simona a anunțat că se retrage de la Jocurile Olimpice de la Tokio.

Știrea momentului în sportul românesc

Simona Halep a explicat că vorbește mult cu Ion Țiriac. Și mai spune că tenisul este încă o prioritate pentru ea.  În același timp se gândește și la a avea o familie, odată cu consolidarea relației pe care o are cu Toni Iuruc. Iar aici e vorba și de copii.

„Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit”, a declarat Simona Halep pentru as.ro.

Câștigătoare la Roland Garros și Wimbledon, a povestit că, în ceea ce privește copiii, își dorește o familie numeroasă. „O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a mai spus Simona Halep pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Pasiunea e mare. Jennifer Lopez  și Ben Affleck se iubesc ca la 20 de ani, în văzul lumii