Simona Ionescu / Redactor Șef

6 iulie, Luna Nouă. Toți nativii vor avea parte de noi începuturi. Ritualul care vă schimbă viața

6 iulie, Luna Nouă. Toți nativii vor avea parte de noi începuturi. Ritualul care vă schimbă viața
6 iulie 2024 este un moment important pentru toți nativii, iar unii astrologi spun că e bine ca în această zi să exploatați puterea Lunii Noi. Se anunță noi începuturi. Iată ce ritual trebuie să faceți pentru a vă împlini dorințele.

Luna Nouă din 6 iulie 2024 reprezintă un moment al noilor începuturi și al potențialului neexploatat. Se spune că este o oportunitate unică de a stabili intenții și de a vă manifesta cele mai profunde dorințe. Acest ritual vă va fi de mare ajutor.

În această zi se recomandă să curățați casa

Sunt și anumite tradiții care s-au păstrat din vechime și care îndeamnă ca pe 6 iulie să faceți curățenie cât mai amănunțită în casă. Tot atunci e bine să vă tundeți părul, pentru că va crește mult mai frumos și mai sănătos și să vă faceți manichiura. Aprindeți lumânări, ardeți tămâie, puneți muzică ușoară sau aranjați cristale pentru a crea o ambianță sacră. Respirați adânc pentru a vă concentra. Închideți ochii și vizualizați cum intențiile prind viață.

Creați un spațiu sacru și concentrați-vă

Lună Nouă pe data de 6 iulie 2024

Pentru ca intențiile să prindă viață, luați o foaie de hârtie și scrieți aceste intenții. Folosiți un limbaj specific, pozitiv, concentrându-vă pe ceea ce vă doriți. De exemplu, în loc să spuneți „Îmi doresc pe cineva în viața mea”, scrieți „Mă simt extraordinar alături de persoana iubită”.

Acest lucru se face într-un spațiu în care ardeți tămâie și nu sunteți deranjați de nimeni. Închideți ochii și vizualizați cum intențiile prin viață. Vizualizați cum radiați de fericire, sunteți sănătoși și împliniți. Rostiți o rugăciune sau o afirmație, exprimându-vă recunoștința față de ceea ce primiți de la Univers.

Ce nu aveți voie să faceți când e Lună Nouă

Atunci când este Lună Nouă, specialiștii în astrologie spun că nu e bine să vă certați cu nimeni. Evitați orice discuții și dacă cineva este pus pe harță, încercați să stați cât mai departe de acea persoană. Sub nici o formă când este Lună Nouă nu aveți voie să dați bani cu împrumut, pentru că veți avea parte de ghinion și pierderi financiare. Proiectele noi nu se încep în ziua cu Lună Nouă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre