Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Enache și soția lui Ion Dichiseanu au un lucru în comun. Artistul a povestit totul

Adrian Enache și soția lui Ion Dichiseanu au un lucru în comun. Artistul a povestit totul
De când a devenit bunic, Adrian Enache trece prin stări greu de explicat în cuvinte. Ce compliment i-a făcut soției regretatului Ion Dichiseanu.

Cine ar spune când o vede pe soția lui Ion Dichiseanu că e bunică, la cât de bine arată? Ce i-a spus Diana Enache celebrului său tată, Adrian, când a născut.

Adrian Enache n-a fost niciodată mai fericit. De când și-a îndeplinit visul de a deveni bunic, parcă plutește, iar când și-a cunoscut nepoțica a fost momentul pe care niciodată în viață nu-l va uita. S-a îndrăgostit pe loc de micuță, pe care o consideră „o bucățică de minune dumnezeiască”.

„Arăt cum arăt, numai a bunic, nu!”

„Sunt foarte fericit. Mi-am văzut nepoțica. Sunt bine amândouă. Am o stare unică. Pentru că mi-au spus mulți, de-a lungul timpului: „Vezi că atunci când apare un nepot sau o nepoată, o să-i iubești mult mai mult decât pe copiii tăi”.  Iar eu am spus: Nu cred. E adevărat, dar nu o iubesc mai mult decât pe Diana sau pe David, dar o iubesc altfel.

De când Diana l-a făcut bunic, Adrian Enache pare că a întinerit

Parcă este altceva. Îmi lipsește în fiecare zi. Adică e o ‘bucățică de minune dumnezeiască’. E ceva ce nu am mai trăit, e unic, special sentimentul acesta. Mai ales că simt cum simt, arăt cum arăt, numai a bunic, nu! Toată lumea îmi spune: Ce față de bunic ai!” a declarat Adrian Enache.

„Cum să îți dau eu fata să mergi cu ea în parc, că o să creadă lumea că e a ta”

Și pentru că arată foarte bine la vârsta lui, Adrian spune că Diana i-a zis, mai în glumă, mai în serios, că atunci când îl vor vedea cu nepoțica, toți vor spune că e propriul lui copil. „Eu toată viața i-am apreciat pe prietenii mei. De exemplu, eram fascinat de Simona Dichiseanu (soția lui Ion Dichiseanu). Cum să fie ea bunică, că arată impecabil! Răzvan Lucescu, la fel.

I-am și spus: „Cum să fii tu bunic?”. Și uite că mi-a venit și mie rândul. Și lumea mi-a și spus acest lucru. Și Diana a făcut o glumă și a spus: „Cum să îți dau eu fata să mergi cu ea în parc, că o să creada lumea că e a ta!”. E o stare unică!”, a povestit cântărețul pentru Viva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre