Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele ore ale DJ Lalla pe acest pământ. Sora sa a venit de urgență în țară. Unde era telefonul cântăreței

Ultimele ore ale DJ Lalla pe acest pământ. Sora sa a venit de urgență în țară. Unde era telefonul cântăreței
Trupul neînsuflețit al cântăreței cunoscută sub numele de DJ Lalla a fost găsit, zilele trecute, în zona de cluburi a stațiunii Mamaia de către o turistă ce se plimba pe plajă. Tânăra, purta pe ea doar lenjeria intimă și un tricou. Autopsia a relevat că s-a înecat și că anterior consumase substanțe psihoactive. Azi va fi înmormântată. Lângă sicriul ei va sta un om special din viața ei.

Ultimele detalii despre moartea DJ Lalla sunt cutremurătoare. Pe numele său Laura Roșca, tânără de 34 de ani era cunoscută în lumea cluburilor din Capitală, unde mixa cu mare succes. Originară din Turda, aceasta locuia și muncea în București, la postul de radio „Florian Pitiș”.

Trupul neînsuflețit i-a fost descoperit joi, la primele ore ale dimineții. După primele investigații, polițiștii nu se pot pronunța dacă tânăra s-a sinucis, a fost un accident sau a fost ucisă. Pe corpul Lallei nu s-a găsit nicio urmă de violență, cauza morții e certificată de medicul legist: înec.  Încă nu exclud în totalitate  posibilitatea ca aceasta să fi fost ucisă, de aceea cercetările continuă.

Tatăl DJ Lalla a dezvăluit că fiica sa era o foarte bună înotătoare. „Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, apoi a făcut terapie cu un specialist”, a declarat tatăl ei.

Unde era telefonul cântăreței, după moartea sa

Anchetatorii încearcă să afle dacă era singură sau dacă era însoțită în acele momente de către altcineva, vor analiza și convorbirile, mesajele și fotografiile pe care le-a avut în ultima perioadă și sunt stocate în telefonul ei, recuperat de la o persoană care l-a găsit pe plajă.

Reamintim că, într-un articol anterior, am scris că tatăl cântăreței a spus că a tot sunat pe telefonul dispărut al fiicei, iar acesta funcționa, semn că avea încă baterie. Polițiștii căutaseră pe plajă lucurile fetei, dar nu le găsiseră nici a doua zi.

Obiectele tinerei de 34 de ani, pantaloni, adidași, o pereche de căști și telefonul, au ajuns în posesia unui bărbat. Toate au fost găsite pe plajă, nu foarte departe de zona în care tânără a fost descoperită moară, circa 50 de metri.

Cu privire la modul în care au fost descoperite obiectele sunt două informații „pe surse”. O versiune este că obiectele au fost găsite de un turist. Din altă sursă, avem informația că obiectele au fost găsite de un bărbat sărman, care a luat adidași ca să-i poarte, iar restul lucrurilor încerca să le vândă. Așa l-au depistat polițiștii. L-au dus pe plajă ca să le arate locul unde le-a găsit și așa au constatat că erau la circa 50 m de malul mării unde fusese găsit cadavrul lui DJ Lalla.

Astăzi, DJ Lala a fost înmormântată

La Turda a avut loc azi ceremonia de înmormântare a Laurei Roșca – Lalla. Sora ei geamănă, căreia Lalla îi trimisese ultimele poze cu răsăritul soarelui, a sosit din Anglia ca să o conducă pe ultimul drum.

Ceremonia a început la ora 14.00, la capela din cimitirul central din Turda și a durat circa 30 de minute. Foști colegi de-ai ei au venit de la sute de kilometri, pentru a o conduce pe ultimul drum, chiar dacă azi-noapte au fost prezenți la diverse evenimente și nu au reușit să doarmă, a scris site-ul local turdanews.net.

Bărbatul care a primit-o în locuința sa de la mare și ultima persoană despre care se știe că a văzut-o în viață, Bogdan Munteanu, se pare că va fi prezent și el la înmormântare. Tânărul a fost audiat de polițiști și procuror și nu există suspiciuni că ar fi avut vreun amestec în moartea Laurei. DJ Lalla venise la mare să se întâlnească cu acest Bogdan Munteanu, pe care îl cunoscuse în mediul online. A mers la el acasă în Constanța, rugându-l să o găzduiască fiindcă vrea să se relaxeze. Bărbatul a mai declarat polițiștilor că atunci când a plecat de acasă, DJ Lalla i-a spus că vrea să meargă pe plajă să se plimbe și să vadă răsăritul. A făcut poze din apa mării și le-a trimis prin telefon surorii sale din Anglia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre