Simona Ionescu / Redactor Șef

A așteptat să termine concertul și a plecat. Tragedie în familia unei componente a trupei ASIA

A așteptat să termine concertul și a plecat. Tragedie în familia unei componente a trupei ASIA
Pe cât de fantastic a fost concertul pe care Iana Novac, una dintre componentele trupei ASIA, l-a avut la sfârșitul lui 2023, pe atât de grea a fost perioada care a urmat. Lacrimile nu s-au oprit nici acum.

Soacra Ianei Novac, componentă a trupei ASIA a trecut la cele veșnice după concertul extraordinar pe care artista l-a susținut alături de soțul său, Octavian Dobrotă. Iana Novac nu poate descrie în cuvinte lacrimile și durerea nepoților.

„Instinctul de mamă a așteptat ca și noi să terminăm spectacolul”

O mamă extraordinară și o bunică incredibilă. Așa o descrie Iana Novac pe soacra ei care s-a stins la sfârșitul anului trecut. Sărbătorile au fost grele și triste, iar lacrimile curg și acum. Iana a mărturisit că mama soțului său a murit după spectacolul pe care acesta împreună cu ea l-au susținut. Ca și cum ar fi știut că trebuie să plece într-o lume mai bună după ce copiii ei își vor termina treaba…

„Am știut cu o săptămână înainte că soacra mea va pleca dintre noi. Așteptam din oră în oră. Bineînțeles că instinctul de mamă a așteptat ca și noi să terminăm spectacolul. În momentul în care am coborât de pe scenă și am ajuns acasă, ea a plecat”, a mărturisit artista.

Momente grele pentru familia Ianei Novac

Ce a făcut fetița Ianei la înmormântarea bunicii

Copiilor le-a spus tot adevărul, nu i-a ferit de nimic și a fost surprinsă când fetița a dorit să meargă să o conducă pe bunica pe ultimul său drum. Iar la cimitir a făcut un gest care i-a impresionat pe toți cei prezenți.

„I-am spus Erikuței, care are 10 ani: „Știi că mamaie a plecat la Domnul…”. Nu am vrut să folosesc cuvinte mai dure. Mi-a spus că vrea să meargă și ea să o vadă, am luat-o la înmormântare, a reacționat normal. Și-a luat jucăriile primite în dar de la ea și a spus că nu o să se despartă niciodată de ele”, a mărturisit Iana Novac. Cel mic nu a fost la cimitir, dar a știut, ca și sora lui, că mamaie nu mai este, însă de acolo, de Sus, va avea grijă toată viața de el…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre