Simona Ionescu / Redactor Șef

A dat norocul peste Narcisa Birjaru. Cristi Borcea i-a asigurat condiții de top câștigătoarei „Chefi la cuțite”

A dat norocul peste Narcisa Birjaru. Cristi Borcea i-a asigurat condiții de top câștigătoarei „Chefi la cuțite”
Este prima câștigătoare femeie din istoria concursului „Chefi la cuțite”, dar și angajata lui Cristi Borcea.

Fostul acționar majoritar de la Dinamo, Cristi Borcea are mare grijă de angajații lui. Ce a făcut pentru Narcisa Birjaru.

A dat norocul peste Narcisa Birjaru. Ce condiții de lucru i-a asigurat Cristi Borcea câștigătoarei „Chefi la cuțite”

Când Cristi Borcea i-a făcut o ofertă de nerefuzat, la hotelul său din Olimp, câștigătoarea sezonului 9 „Chefi la Cuțite”, nu a stat deloc pe gânduri. Iar acum aceasta încasează o sumă importantă de bani. Sursele spun că ar fi vorba de 1500 de euro pe lună, în plus are masă și cazare gratuită.

Iar de aceleași condiții beneficiază și soțul Narcisei, care stă tot timpul alături de ea. E adevărat că tânăra este doar ajutor de bucătar, pentru că încă nu are toate studiile necesare, dar coordonează activitatea din întreaga bucătărie a hotelului deținut de Borcea. Chiar și așa, Narcisa nu se lasă pe tânjală și vrea să progreseze în carieră. Pentru că nu se știe niciodată când se vor ivi și alte oportunități de lucru.

Emisiunea „Chefi la Cuțite” a fost rampa ei de lansare

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa de bucătari pregătită de Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la Cuțite”, iar faptul că a ieșit câștigătoare a fost rampa ei de lansare. “M-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaşte lumea pe stradă, mă încurajează şi mă felicită pentru ceea ce am realizat. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare.

Pentru mine, tot ceea ce contează acum este faptul că am primit trofeul, că l-am ajutat pe chef Scărlătescu, pe care îl iubesc şi căruia îi mulţumesc, nici nu mai ştiu a câta oară, pentru tot, să câştige pentru prima oară trofeul Chefi la cuţite alături de o femeie.

Le mulțumesc la fel de mult și colegilor de echipă care m-au ajutat să îmi îndeplinesc visul, în special lui Alex și Valentinei. Sunt niște oameni minunați toți!”, a spus Narcisa când a câștigat premiul de 30.000 de euro.

Sursă foto: instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre