Claudia Radu de la Chefi la cuțite se reinventează. Iată cum arată acum una dintre cele mai iubite concurente

Claudia Radu de la Chefi la cuțite se reinventează. Iată cum arată acum una dintre cele mai iubite concurente
Una dintre cele mai iubite concurente ale showului culinar Chefi la Cuțite a început să facă schimbări cu propria persoană.

A fost mereu apreciată atât de fanii săi cât și de chefi și telespectatori. Este vorba de Claudia Radu despre care nu s-a mai auzit nimic în ultimele luni.

Claudia Radu de la Chefi la cuțite se reinventează. Iată cum arată acum una dintre cele mai iubite concurente

Una dintre cele mai iubite concurente ale showului culinar Chefi la Cuțite a început să facă schimbări cu propria persoană. A slăbit până acum nu mai puțin de 22 de kilograme și arată cu totul și cu totul diferit. Claudia Radu, simpatica bucătăreasă, mândră de reușita ei, le-a explicat tuturor și cum a reușit să ajungă la această performanță. Ce-i drept, era mare nevoie de această dietă, pentru că ea cântărea nici mai mult nici mai puțin decât… 153 de kilograme.

Totul a durat un an

„Acesta este rezultatul meu intermediar la un an de când am început sa îmi schimb stilul de viață, -22 kg. Am făcut și greșeli, am avut și momente în care mi-am dorit să renunț, doar sunt om și este absolut normal.

Poate unii vor spune că nu este mult, dar orice kg în minus contează. Si cel mai mult contează să nu renunți și să mergi înainte indiferent de obstacole”, a spus Claudia Radu pe rețelele de socializare.

Care sunt marile greșeli pe care le-a făcut în alimentație

Pe de altă parte, Claudia a vorbit și de marile greșeli pe care le-a făcut atunci când a combinat alimentele. De fapt, spune ea, ăsta e motivul pentru care s-a îngrășat atât de mult.  „Am descoperit că făceam multe greșeli în combinarea alimentelor și am aflat și care au fost cauzele pentru care m-am îngrășat atât de mult odată cu trecerea anilor”, a adăugat ea.

Nutriționiștii o ajută în continuare

Pentru a reuși să dea jos cele 22 de kilograme, Claudia a fost ajutată și de nutriționiști, care au grijă permanent ca aceasta să aibă un stil de viață cât mai sănătos.

„Starea mea de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, dorm foarte bine, durerile de spate au dispărut și am energie pe tot timpul zilei. Consum 5 mese pe zi (combinate corect, evident), iar nutriționiștii mei mă ajută în permanență cu sfaturi și ore de nutriție, sfaturi legate de antrenament și monitorizarea meselor”, a mai spus aceasta.

Sursă foto: instagram