Simona Ionescu / Redactor Șef

A devenit tătic! Un fotbalist celebru se apucă de schimbat scutece

A devenit tătic! Un fotbalist celebru se apucă de schimbat scutece
Cunoscutul fotbalist de la Viitorul a devenit tată, ieri, 28 iunie, pe nepusă masă. El se întorcea cu autocarul și echipa de la un meci, când a primit un telefon.

Este încă așa de emoționat încât nici nu a apucat să pună el singur o fotografie cu micuțul pe social media. Prima imagine cu proaspătul tătic și urmașul său a fost distribuită de pe contul echipei unde e titlular.

”Eram în autocar, ne întorceam de la Sfântu Gheorghe, unde avusesem meci. M-a sunat cineva, mi-a spus că se apropie, că naște…”, a declarat fotbalistul Gabriel Iancu pentru Canacan. Soția sa, Ioana, a adus pe lume primul copil al cuplului, într-o clinică din Constanța, duminică, în prima parte a zilei. Este băiat și a avut la naștere 2,850 de kilograme.

Căpitanul echipei pregătite de Gică Hagi a uitat imediat supărarea pricinuită de meciul de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, unde Viitorul a remizat, 3 – 3, după ce a condus partida cu 3 – 1. ”Sunt emoționat! Sunt lângă el, acum! Aștept cu nerăbdare să-l iau în brațe. Să-l iau acasă, apoi, să văd cum este; sunt emoționat, nu m-am întâlnit niciodată cu acest sentiment. Este unul frumos”, le-a mai declarat fotbalistul jurnaliștilor, la scurt timp după ce și-a văzut copilul.


Arată năucitor! Cele mai sexy mame din showbiz au 40+

Noua masculinitate. Cu machiaj sau fără – aceasta este întrebarea


”Familia #VFC s-a mărit astăzi cu încă un membru. Felicitari, Gabriel Iancu”, au anunțat oficialii echipei conduse de Hagi, distribuind și prima imagine cu nou-născutul și cu proaspătul tătic. Toată lumea speră ca juniorul să îi calce pe urme tatălui, și să fie cel puțin la fel de talentat. E greu de crezut că acesta va putera fi ținmut departe de minge, și avem în vedere exemplele altor fii de fotbaliști celebri, care fac acum carieră.

Cum i-a trecut supărarea lui Hagi

Nașterea bebelușului lui Iancu i-a mai escrețit fruntea lui Hagi. Acesta a fost foarte supărat după remiză. ”Felicitări, Sepsi, bravo lor, au făcut un meci fantastic. De asta am venit aici, să-i felicit. De partea cealaltă, am lăsat mult de dorit, nu-mi explic ce s-a întâmplat cu noi în repriza a doua”, asta a spus Gică Hagi în declarația sa de după meciul cu Sepsi.

O jurnalistă a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze. Aceasta i-a amintit că în aceeași zi se împlineau 30 de ani de caând s-a transferat la Real Madrid și l-a întrebat cum se simte. ”M-ați făcut să-mi treacă supărarea. Sunt mândru că am jucat acolo. A fost o onoare pentru mine să vină președintele Realului să mă vadă… A fost o onoare să merg acolo, să învăț. Datorită lor sunt mai bun. Dar am văzut cât m-a respectat echipa mea pentru asta, în repriza a doua”, a spus Hagi.

Sursa foto: Instagram / Gabriel Iancu și Viitorul FC

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre