Simona Ionescu / Redactor Șef

A doua oară e cu noroc! Actrița Megan Fox a depus actele de divorț

A doua oară e cu noroc! Actrița Megan Fox a depus actele de divorț
Megan Fox și Brian Austin Green s-au despărțit primăvara aceasta, după 10 ani de căsnicie, și amândoi și-au văzut mai departe de viața lor sentimentală. Megan a fost prima care și-a făcut publică relația pe Instagram, după ce paparazzii au fotografiat-o în mașina rapperului Machine Gun Kelly, înainte ca actorul să confirme separarea.

Deși inițial părea că își vor închide socotelile într-un mod amiabil, fostul cuplu Fox-Green a făcut subiectul tabloidelor în ultima perioadă, după ce Megan Fox l-a acuzat pe fostul ei soț, Brian, că încearcă să o creioneze ca fiind o mamă absentă. 

Se pare că râca dintre cei doi a pornit în momentul în care actorul din Beverly Hills 90210 a postat pe rețelele sociale o poză cu el însuși alături de unul dintre copiii lor în costume de Halloween. „De ce trebuie să fie Journey în această imagine”, a scris aceasta, referindu-se la copilul cuplului din fotografie. “Alege fotografii în care nu se află. Ieri am avut un Halloween grozav cu ei și totuși observ cât de absenți sunt de pe rețelele mele sociale. Știu că îți iubești copiii, dar nu știu de ce nu poți înceta să îi folosești pentru a poza pe Instagram.”  Aceasta l-a acuzat pe fostul partener că  pozează în tatăl dedicat al anului, în timp ce pe ea incearcă sa o facă sa arate ca o mamă absentă: „Ii ai jumătate din timp (pe copii). Felicitări, ești cu adevărat un om remarcabil! Ai nevoie de internet pentru a-ți reaminti ce ar trebui să fie inepuizabil de evident în felul în care te iubesc copiii tăi? “, a scris aceasta, enervată.

La AMA cu Machine Gun Kelly, la tribunal cu Brian Austin Green 

Sursă foto: facebook

Totul a culminat săptămâna trecută, când Megan Fox a cerut oficial divorțul de Brian Austin Green, iar în această duminică aceasta a fost fotografiată la American Music Awards cu cântărețul Machine Gun Kelly. Se pare că relația acestora datează din vară, cand Megan și-a mărturisit dragostea într-o postare publică: ”Baiat frumos, inima mea este a ta”, scria Megan atunci la o poză în oglindă a lui Kelly. 

Megan a cerut divorțul de Brian și în 2015, invocând diferențe ireconciliabile, dar s-au împăcat și a rămas însărcinată cu fiica lor, Journey, în anul următor. Totuși, lucrurile se pare că nu au durat mult, astfel că cei doi au decis anul acesta să o ia pe drumuri separate. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre