Simona Ionescu / Redactor Șef

A ieșit la iveală adevărul privind inelul cu diamante de pe mâna Anamariei Prodan. Afacerista le dă șah mat cârcotașilor

A ieșit la iveală adevărul privind inelul cu diamante de pe mâna Anamariei Prodan. Afacerista le dă șah mat cârcotașilor
Anamaria Prodan și-a luat țeapă? Ce se întâmplă între ea și iubitul arab? Sunt câteva dintre întrebările care stau pe buzele tuturor în ultimele zile.

Chiar dacă a spus că nu se afișează niciodată lângă „un mascul” până nu va semna divorțul, Anamaria Prodan a apărut alături de cel despre care se spune că ar fi iubitul arab.

A ieșit la iveală adevărul privind inelul cu diamante de pe mâna Anamariei Prodan. Afacerista le dă șah mat cârtocașilor

Când a publicat primele imagini alături de un bărbat despre care s-a aflat că este chirurgul estetician, pe nume Ibrahim Ashary, toată lumea a fost convinsă că e noul ei iubit. Mai mult, Anamaria a postat și o imagine cu un inel cu diamante, senzațional, despre care lumea a dedus că ar fi un cadou de la acesta. Jurnaliștii au început să sape adânc și așa s-a aflat că medicul are trecut pe contul său de socializare faptul că este căsătorit. Să umble Anamaria Prodan cu un bărbat însurat?

„Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil”

Contactată de reporterii de la Click, Anamaria Prodan n-a dat nici un fel de detalii despre bărbatul cu care apare în fotografii, dar a menționat că e foarte fericită alături de familia ei.

„Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie ! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă… Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor”, a declarat Anamaria Prodan.

„Eu și familia mea te iubim și te respectăm enorm pentru ce ești”

Cu puțin timp în urmă, Anamaria a postat mai multe fotografii. Pe de o parte, ea a postat mai multe bijuterii, cu adevărat minunate și le-a explicat tuturor că urmează să-și facă o colecție purtându-i numele. Printre inelele postate este și cel despre care se spune că i-a fost dăruit de medicul arab.

Cu puțin timp în urmă, ea apare alături de doctor, iar cuvintele afaceristei arată că acesta nu-i este decât un foarte bun prieten și în curând vor face împreună o afacere în România. Să fie oare vorba de cea cu bijuterii? “Love YOU my friend ! @dr.ashary_clinic Eu și familia mea te iubim și te respectăm enorm pentru ce ești! Om minunat! Ceva de vis vom face în România în curând! #bestdr #lovemyfriends”, a spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre