Simona Ionescu / Redactor Șef

A ieșit prima rază de soare pentru Simona Halep. Iată ce veste a primit sportiva

A ieșit prima rază de soare pentru Simona Halep. Iată ce veste a primit sportiva
După ce medicii au făcut analizele așa cum scrie la carte, Simona Halep a primit prima veste bună.

Sportiva a răsuflat ușurată și speră că toate problemele se vor rezolva și va putea să răsufle ușurată.

A ieșit prima rază de soare pentru Simona Halep. Iată ce veste a primit sportiva

A fost distrusă când a fost găsită pozitiv la testul antidoping, iar acum Simona Halep se luptă din răsputeri să-și demonstreze nevinovăția. Și a venit prima veste bună. După ce medicii au făcut analizele, s-a aflat că fostul lider mondial administra diuretice pentru glanda tiroidă. Medicamente care ar fi putut fi interpretate ca și substanțe mascante.

Vestea bună a fost dată de Sport Resolutions

Simona Halep a primit prima veste bună de la tribunalul londonez unde este audiată, Sport Resolutions. Potrivit unuia dintre avocații români desemnați ca arbitri de Sport Resolution, Paul Ciucur, este vorba de Eurhyrox și un medicament anticoncepțional care puteau fi interpretate împotriva ei, dar nu s-a întâmplat.

„Ele nu sunt substanțe mascante. Diureticele sunt de obicei substanțe mascante dar acestea ar fi ieșit în analize și ITIA (n.r. Agenția Internațională de Integritate a Tenisului), autoritatea de management care a făcut prima fază a procedurii, ar fi făcut publice sau ar reieși din documentele depuse ca, pe lângă substanța Roxadustat, ar exista și alte substanțe diuretice”, a declarat Paul Ciucur, pentru ProSport.

De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă

Fostul soț, Toni Iuruc, este trup și suflet pentru Simona Halep, chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună. „Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația. Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați.

De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis, am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, a declarat fostul partener de viață al Simonei pentru Ştirile Pro TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre