Simona Ionescu / Redactor Șef

A început bine vacanța pentru Carmen Brumă și Mircea Badea. „Pe plajă se ajunge cu barca, iar apa mării este albastru azur…”

A început bine vacanța pentru Carmen Brumă și Mircea Badea. „Pe plajă se ajunge cu barca, iar apa mării este albastru azur…”
Carmen Brumă și Mircea Badea și-au luat o binemeritată vacanță. Au ales același loc în care au mai fost în 2011 și le-a plăcut foarte mult.

Carmen Brumă și Mircea Badea au plecat să-și reîncarce bateriile. Prezentatoarea e extrem de încântată.

A început bine vacanța pentru Carmen Brumă și Mircea Badea. „Pe plajă se ajunge cu barca, iar apa mării este albastru azur…”

Cei doi au ales să meargă într-un loc superb, unde au mai poposit odată și în 2011. E vorba de Zakynthos din Grecia, un loc sculptat de natură, unde se simt extraordinar. Carmen a făcut și câteva fotografii din acel loc și le-a dat detalii internauților. El le-a explicat totodată și ce locuri minunate pot vizita dar și care sunt cadrele unde vor ieși cele mai extraordinare fotografii.

„Punctul de belvedere oferă locul ideal pentru o fotografie deosebită, cu siguranță veți surprinde și epava, simbol al acestei destinații”

„Noi mai fost în Zakynthos și prin 2011 și mi s-a părut printre cele mai frumoase insule grecești. Un prim peisaj care cu siguranță trebuie imortalizat este reprezentat de plaja Navagio. Această plajă este cea mai fotografiată atracție din Zakynthos, și pe bună dreptate, este cea mai frumoasă plajă din întreagă Grecie.

„Minunea ireală” se află poziționată într-un golf înconjurată de stânci semețe. Pe plajă se ajunge cu barca, nisipul este deosebit de fin, iar apa mării este albastru azur. Punctul de belvedere oferă locul ideal pentru o fotografie deosebită, cu siguranță veți surprinde și epava, simbol al acestei destinații.

„Este o insulă animată, presărată cu baruri, restaurante”

Un paradis în miniatură este reprezentat de Insula Cameo, aceasta oferind cadrul idilic pentru o fotografie reușită. Este a doua cea mai fotografiată locație din Zakynthos, deci nu trebuie ratată. Îți oferim un pont, încerca să faci fotografia de pe podul de lemn care face legătura între țărm și insulă.

De asemenea, apa cristalină este ideală pentru a practica sporturi nautice. Atmosfera de aici, te va face să revii, este o insulă animată, presărată cu baruri, restaurante, iar pânzele albe fluturând în bătaia vântului sunt un specific al acestei insule.

„Un alt cadru impresionant este reprezentat de Peșterile Albastre”

Al treilea loc îl oferim capitalei, orașul Zante, un oraș cu un aer boem cu clădiri în stil neoclasic și cu o vegetație bogată. Fie că alegi zona portuară, sau una din străduțele orașului, vei avea parte de o fotografie inedită. Poți merge pe Dealul Bohali, pentru o panoramă superbă a orașului.

Un alt cadru impresionant este reprezentat de Peșterile Albastre (Blue Caves). Îți poți face o fotografie în mijlocul apei, dintr-o bărcuță pitorească, iar în zare să se vadă aceste peșteri. Aceste golfuri săpate în stâncă au parte de o apă cu adevărat mirifică, reflexiile luminii creând acest albastru perfect.

Nu în ultimul rând, putem spune și de Insula Țestoaselor că este fotografiabila. Această insulă, care are forma unei țestoase, impresionează prin naturalețea sa, nu se găsesc baruri și restaurante, iar accesul se face doar pe mare. Puteți să surprindeți într-o fotografie o țestoasă, mândria insulei”, au fost cuvintele vedetei.

Ce alimente trebuie consumate vara

Chiar dacă e în vacanță, Carmen are mare grijă de silueta ei și le-a spus fanilor săi și care sunt alimentele ce trebuie consumate când afară temperaturile o iau razna.

„Iată câteva alimente ideale pentru vară: pește, fructe de mare (proteine plus Omega 3 cu rol în menținerea hidratării), ouă, fructe și legume bogate în licopen (roșii, zmeură, pepene, sos de roșii) pentru rolul antioxidant și protector împotriva razelor UV, ardei gras, caise, morcov – bogate în Betacaroten, plus apă – 35 – 40 ml/kg corp”, au fost sfaturile prezentatoarei.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre