Simona Ionescu / Redactor Șef

A început „Sălăjean fashion week” cu Puya și nevastă-sa. Melinda s-a făcut designer

A început „Sălăjean fashion week” cu Puya și nevastă-sa. Melinda s-a făcut designer
Nevasta lui Puya e fată deșteaptă. Știe cum să facă bani și cum să îi atragă. Cât a participat la America Express a făcut promo, fără să anunțe asta. acxum s-a văzut la ce.

În weekend, Melinda Gărdescu  a deschis larg ușile salonului ei de modă.  Dacă nu știați, nevasta lui Puya a devenit designer vestimentar.  Înainte să inaugureze oficial brandul, ea  și-a promnovat creațiile pe durata participării la America Express. A purtat tricotajele care o reprezintă foarte des, lumea apreciindu-le mult. Acum le-a făcut și lansare efectivă, cu vin de la „Băiatu cu iarba”, tartine cu somon fume și muzica soțului ei în fundal. O serie de vedete din lumea sportivă și mondenă au fost invitate. Inclusiv colegele de „suferință” de pe pământ american.

Cât costă piesele „Sălăjean fashion week”

După cum se vede și pe sit-ul brandului soției lui Puya, colecția ei de haine e una de tricotaje. Sunt cardigane, costume de baie etc. Amfitrioana însăși a purtat un top galbem decoltat, din proproia colecție, care-i punea în evidență bustul ce a trecut prin bisturiu. Toate piesele vestimentaree sunt realizate manual, „cu dragoste” în România, se mai arată pe site. Unde4 se menționează și alt cuvânt cheie al actualei generații: sunt produse „sustenabile”.

Atentă la bani, Melinda Gardescu dovedește că știe cum se fac aceștia. Un cardigan costă 1300 de lei! Prețul unei rochii tricotate ajunge la 600 de lei, în timp ce un costum de baie, de asemenea tricotat costă între 350 și 500 de lei.

Puya a cunoscut-o pe Melinda la un eveniment unde a luat țeapă

Melinda Gărdescu are 33 de ani și este căsătorită cu Puya de 10.  În general a preferat să fie discretă  și s-a dedicat, până acum, creșterii celor trei fetișe ale lor. Cei doi s-au cunoscut la un bal al bocilor.  „Ea prezenta Balul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă.

Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții ”, a declarat Puya, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto – video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre