Simona Ionescu / Redactor Șef

A început sezonul unghiilor cu FULGI. Fiul Vioricăi de la Clejani patentează un nou stil – Exclusiv

A început sezonul unghiilor cu FULGI. Fiul Vioricăi de la Clejani patentează un nou stil – Exclusiv
Băiatul Clejanilor, celebrul Fulgy, face ce face și reușește mereu să iasă în evidență. Iată ce s-a mai întâmplat de data asta.

Fulgy nu se lasă și, pentru că mai sunt puține zile până la Crăciun, el s-a gândit să le dea o sugestie doamnelor și domnișoarelor.

A început sezonul unghiilor cu Fulgy. Cine dorește, cine poftește… Exclusiv

Când Fulgi își pune ceva în cap, nimeni nu-l poate da înapoi. De data asta, fiul Vioricăi de la Clejani s-a gândit că n-ar fi rău deloc să lea o sugestie fanelor sale care vor să aibă o manichiură inedită de Crăciun. Așa că artistul a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu unghii împodobite cu chipul său. Desigur e o glumă, dar nu se știe niciodată ce le poate da prin cap celor care-l iubesc pe Fulgy și îl ascultă orbește.

 

Ce se întâmplă cu viața sentimentală a artistului

Cu câteva zile în urmă, Fulgi a postat un alt mesajele pe rețelele de socializare din care reiese că n-ar sta deloc bine pe plan amoros. Asta deși Viorica de la Clejani a tot spus în ultima perioadă că-și dorește ca ai ei copii să-și găsească jumătățile și să se căpătuiască.

Justiția l-a pus cu botul pe labe

În luna noiembrie, magistrații au dat și decizia finală în dosarul care i-a fost deschis după ce a fost prins drogat. Potrivit judecătorilor, el va trebui să se interneze pentru a scăpa de dependența de droguri. Decizia magistraților nu are cale de atac. „Admite excepţia de necompetenţă teritorială invocată din oficiu.

Declină competenţa de soluţionare a sesizării de înlocuire a măsurii de obligare provizorie la tratament medical, dispusă cu privire la intimatul Manole Dan Constantin Fulgeraş în favoarea instanţei competente – Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti (instanţă în circumscripţia căreia se află unitatea sanitară Centru de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţelor pentru Tineri 2 sf. Stelian).

Nu există cale de întoarcere

Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu intimatului, av. Nefliu Mariana Daniela, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului. Și se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Fără cale de atac”, potrivit spynews

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre